حجتی, محمد, ناصحی, بهزاد, احمدی, مهدی. (1397). تولید کامبوچا با استفاده از شیره‌های طبیعی شاه‌توت و انگور به عنوان شیرین‌کننده و بستر تخمیر بر پایه‌ چای سبز و سیاه. , (), -. doi: 10.22059/ijbse.2018.266578.665101
محمد حجتی; بهزاد ناصحی; مهدی احمدی. "تولید کامبوچا با استفاده از شیره‌های طبیعی شاه‌توت و انگور به عنوان شیرین‌کننده و بستر تخمیر بر پایه‌ چای سبز و سیاه". , , , 1397, -. doi: 10.22059/ijbse.2018.266578.665101
حجتی, محمد, ناصحی, بهزاد, احمدی, مهدی. (1397). 'تولید کامبوچا با استفاده از شیره‌های طبیعی شاه‌توت و انگور به عنوان شیرین‌کننده و بستر تخمیر بر پایه‌ چای سبز و سیاه', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijbse.2018.266578.665101
حجتی, محمد, ناصحی, بهزاد, احمدی, مهدی. تولید کامبوچا با استفاده از شیره‌های طبیعی شاه‌توت و انگور به عنوان شیرین‌کننده و بستر تخمیر بر پایه‌ چای سبز و سیاه. , 1397; (): -. doi: 10.22059/ijbse.2018.266578.665101


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.