تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,504 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,121,847 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,229,454 |
مدلسازی و بهینه سازی خشک کردن شلتوک در یک خشک کن آزمایشگاهی هوای گرم-مادون قرمز بستر ارتعاشی | ||
مهندسی بیوسیستم ایران | ||
مقاله 8، دوره 49، شماره 3، آبان 1397، صفحه 423-435 اصل مقاله (860.71 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22059/ijbse.2018.242994.664993 | ||
نویسندگان | ||
مجتبی نصرتی1؛ داریوش زارع* 2؛ سید مهدی نصیری2؛ عبدالعباس جعفری2؛ محمد اقتصاد3 | ||
1دانشجوی دکتری مهندسی بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز، شیراز، ایران | ||
2دانشیار گروه مهندسی بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز، شیراز، ایران | ||
3استاد گروه مکانیک، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه شیراز، شیراز، ایران | ||
چکیده | ||
در این پژوهش یک مدل کاربردی با یک متغیر متاثر از شرایط خشک شدن به منظور پیش بینی اثر تابش مادون قرمز در روش ترکیبی خشک کردن شلتوک ارائه گردید. آزمایش ها در سه سطح تابش مادون قرمز (صفر، 1000و Wm-22000) و سه سطح دمای هوای ورودی (30، 40 و °C50) انجام پذیرفت. نتایج به دست آمده از شبیه سازی مدل ارائه شده نشان داد مدل قادر است خصوصیت های خشک شدن شلتوک را در خشک کن ترکیبی به خوبی بیان کند. همچنین با توجه به بررسی اثر روش ترکیبی هوای گرم-مادون قرمز بر روی نرخ خشک شدن، نسبت افزایش ترک خوردگی، انرژی مورد نیاز برای شکستن دانه شلتوک و مصرف انرژی ویژه، یک روش بهینه ارائه گردید. بهترین روش برای کاهش مصرف انرژی و افزایش کیفیت دانه، روش ترکیبی هوای گرم در دمای °C40 و شدت تابش مادون قرمز در Wm-2 1000 است. | ||
کلیدواژهها | ||
شلتوک؛ مادون قرمز؛ مدل تک متغیره لایه نازک؛ خشک کردن ترکیبی | ||
مراجع | ||
AACC. (1995). Approved Method of the American of Cereal Chemists (9th ed). St. Paul, Minnesota. Abe, T., & Afzal, T. M. (1997). Thin-Layer Infrared Radiation Drying of Rough Rice. Journal of Agricultural Engineering Research, 67, 289-297. Afzal, T. M., & Abe, T. (1999). Energy an Quality Aspect During Combined FIR Convection Drying of Barley. Journal of Food Engineering, 42, 177-182. Barzegar, M., Zare, D., & Stroshine, R. L. (2015). An integrated energy and quality approach to optimization of green peas drying in a hot air infrared-assisted vibratory bed dryer. Journal of Food Engineering, 166, 302-315. Brooker, D. B., Bakker-Arkema, F. W., & Hall, C. W. (1992). Drying and storage of grain and oilseeds. New York: Van Nostrand Reinhold. Chandra, P. K., & Singh, R. P. (1995). Applied Numerical Methods for Food and Agricultural Engineers. London: CRC Press. Chen, C., & Jayas, D. S. (1998). Dynamic Equilibrium Moisture Content for Grain Drying. Journal of Canadian Agricultural Engineering, 40, 299-303. Chen, C., & Wu, P. (2000). The Study of Interrupted Drying Technique for Rough Rice. Drying Technology. 18(10). 2381-2397. Cnossen, A. G., Siebenmorgen, T. J., Yang, W., & Bautistad, R. C. (2001). An Application of Glass Transition Temperature to Explain Rice Kernel Fissure Occurrence During the Drying Process. Drying Technology, 19(8), 1661-1682. El-Amin. M. (2011). Advanced Topics in Mass Transfer: Modeling Moisture Movement in Rice. (pp. 283-304). Croatia: Intech. Eshtiagh, A., & Zare, D. (2015). Modeling of thin layer hot air-infrared drying of green peas. Agric Eng Int: CIGR Journal, Special Issue 2015: 18th World Congress of CIGR: 246-258. FAO. (2017). World Food Situation FAO Cereal Supply and Demand Brief: Food and Agriculture Organization of the United Nation. Haghighi, K., & Segerlind, L. J. (1988). Modeling Simultaneous Heat and Mass Transfer in an Isotropic Sphere-A Finite Element Approach. Transactions of the ASAE, 32, 737-761. Henderson, S. M. (1961). Grain drying theory I: Temperature effect on drying coefficient. Journal of Agricultural Engineering Research, 6, 169-174. Henderson, S. M. (1974). Progress in developing the thin-layer drying equation. Journal of Food Technology, 18, 507-524. Jelve, B. (2014). Design, Fabricated and Evaluation of an Infrared-assited Vibratory Bed Grain Dryer, A Case study: Paddy Drying. (M. S.), Shiraz University. Khir, R., Pan, Z., Salim, A., & Thompson, J. F. (2007). Drying characteristics and quality of rough rice under infrared radiation heating. Paper presented at the ASABE Annual International Meeting, Minneapolis Convention Center, Minneapolis, Minnesota. Lewis, W. K. (1921). The Rate of Drying of Solid Materials. Journal of Industrial & Engineering Chemistry, 13(5), 427-432. Li, Y. B., Cao, C. W., & Zhong, Q. X. (1999). Study on Rough Rice Fissuring During Intermittent Drying. Drying Technology. 17(9), 1779-1793. Luikov, A. V. (1966). Heat and Mass Transfer in Capillary Porous Bodies. New York: Pergamon Press. Meeso, N., Nathakaranakule, A., Madhiyanon, T., & Soponronnarit, S. (2007). Modelling of far-infrared irradiation in paddy drying process. Journal of Food Engineering, 78, 1248–1258. Meeso, N., Nathakaranakule, A., Madhiyanon, T., & Soponronnarit, S. (2008). Different Strategies of Far-Infrared Radiation Application in Paddy Drying. International Journal of Food Engineering, 4(3), 238-251. Nassiri, S. M., & Etesami, S. M. (2016). Estimation of head rice yield by measuring the bending strength of kernels after drying by different drying methods. AgEngInt. CIGR Journal, 18, 368-377. Page, C. (1949). Factors Influencing the Maximum Rate of Drying Shelled Corn in Layers. (M. S. Thesis), Purdue University, West Lafayette, Indiana. Prakash, B., & Pan, Z. (2009). Heat and Mass Transfer Modeling of Rough Rice under Convective and Infrared Drying. Paper presented at the ASABE Annual International Meeting, Grand Sierra Resort and Casino Reno, Nevada. Siebenmorgen, T. J., & Qin, G. (2005). Relating Rice Kernel Breaking Force Distributions to Milling Quality. Transactions of the ASAE, 48(1), 223-228. Verma, L. R., Bucklin, R. A., Endan, J. B., & Wratten, F. T. (1985). Effects of Drying Air Parameters on Rice Drying Models. Transactions of the ASAE, 28(1), 296-301. Younis. M., Abdelkarim. D., & El-Abdein, A, Z. (2017). Kinetics and Mathematical Modeling of Infrared Thin-layer Drying of Garlic Slices. Saudi Journal of Biological Science, 17, 215-223. Zare, D., Naderi, H., & Ranjbaran, M. (2014). Energy and Quality Attributes of Combined Hot Air-Infrared Drying of Paddy. Drying Technology, 33(5), 570-582.
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 571 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 453 |