صادقپور اصفهانی, امیر علی, نادری بلداجی, مجتبی, قاسمی ورنامخواستی, مهدی, حسین زاده, بهرام. (1397). پایش تازگی گوشت قرمز با استفاده از ترکیب طیف‌نگاری دی‌الکتریک و پردازش تصویر. , 49(2), 227-236. doi: 10.22059/ijbse.2017.237213.664966
امیر علی صادقپور اصفهانی; مجتبی نادری بلداجی; مهدی قاسمی ورنامخواستی; بهرام حسین زاده. "پایش تازگی گوشت قرمز با استفاده از ترکیب طیف‌نگاری دی‌الکتریک و پردازش تصویر". , 49, 2, 1397, 227-236. doi: 10.22059/ijbse.2017.237213.664966
صادقپور اصفهانی, امیر علی, نادری بلداجی, مجتبی, قاسمی ورنامخواستی, مهدی, حسین زاده, بهرام. (1397). 'پایش تازگی گوشت قرمز با استفاده از ترکیب طیف‌نگاری دی‌الکتریک و پردازش تصویر', , 49(2), pp. 227-236. doi: 10.22059/ijbse.2017.237213.664966
صادقپور اصفهانی, امیر علی, نادری بلداجی, مجتبی, قاسمی ورنامخواستی, مهدی, حسین زاده, بهرام. پایش تازگی گوشت قرمز با استفاده از ترکیب طیف‌نگاری دی‌الکتریک و پردازش تصویر. , 1397; 49(2): 227-236. doi: 10.22059/ijbse.2017.237213.664966


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب