آشناور, محبوبه, بهمنیار, محمدعلی, اکبرپور, وحید, قربانی, نیره. (1396). تأثیر نانوکود فسفر و ورمی‌کمپوست بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی. , 19(1), 177-187. doi: 10.22059/jci.2017.60408
محبوبه آشناور; محمدعلی بهمنیار; وحید اکبرپور; نیره قربانی. "تأثیر نانوکود فسفر و ورمی‌کمپوست بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی". , 19, 1, 1396, 177-187. doi: 10.22059/jci.2017.60408
آشناور, محبوبه, بهمنیار, محمدعلی, اکبرپور, وحید, قربانی, نیره. (1396). 'تأثیر نانوکود فسفر و ورمی‌کمپوست بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی', , 19(1), pp. 177-187. doi: 10.22059/jci.2017.60408
آشناور, محبوبه, بهمنیار, محمدعلی, اکبرپور, وحید, قربانی, نیره. تأثیر نانوکود فسفر و ورمی‌کمپوست بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی. , 1396; 19(1): 177-187. doi: 10.22059/jci.2017.60408


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب