جعفری1, ولی الله, گلی2*, شیدا, نوری3, گلی. (1395). تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 69(2), 155-162. doi: 10.22059/jfisheries.2016.59847
ولی الله جعفری1; شیدا گلی2*; گلی نوری3. "تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)". , 69, 2, 1395, 155-162. doi: 10.22059/jfisheries.2016.59847
جعفری1, ولی الله, گلی2*, شیدا, نوری3, گلی. (1395). 'تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', , 69(2), pp. 155-162. doi: 10.22059/jfisheries.2016.59847
جعفری1, ولی الله, گلی2*, شیدا, نوری3, گلی. تاثیر اضافه کردن کلرید کلسیم و گلوتامین به جیره و نقش آنها در غذاگیری و شاخصهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 1395; 69(2): 155-162. doi: 10.22059/jfisheries.2016.59847


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب