افشون, محمد باقر, کشتکاران, علی نقی, معمار, مهرداد, صمدیان, فرهاد. (1395). تأثیر سطوح مختلف عصارۀ روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی گوشت در جوجه‌های گوشتی. , 47(3), 337-347. doi: 10.22059/ijas.2016.59789
محمد باقر افشون; علی نقی کشتکاران; مهرداد معمار; فرهاد صمدیان. "تأثیر سطوح مختلف عصارۀ روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی گوشت در جوجه‌های گوشتی". , 47, 3, 1395, 337-347. doi: 10.22059/ijas.2016.59789
افشون, محمد باقر, کشتکاران, علی نقی, معمار, مهرداد, صمدیان, فرهاد. (1395). 'تأثیر سطوح مختلف عصارۀ روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی گوشت در جوجه‌های گوشتی', , 47(3), pp. 337-347. doi: 10.22059/ijas.2016.59789
افشون, محمد باقر, کشتکاران, علی نقی, معمار, مهرداد, صمدیان, فرهاد. تأثیر سطوح مختلف عصارۀ روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی گوشت در جوجه‌های گوشتی. , 1395; 47(3): 337-347. doi: 10.22059/ijas.2016.59789


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب