تمیزی جونقانی, میثم, غضنفری, شکوفه, آقاشاهی, علیرضا, شریفی, سید داوود, حسینی, سید عبدالله. (1395). تأثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی. , 18(3), 501-512. doi: 10.22059/jap.2016.57869
میثم تمیزی جونقانی; شکوفه غضنفری; علیرضا آقاشاهی; سید داوود شریفی; سید عبدالله حسینی. "تأثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی". , 18, 3, 1395, 501-512. doi: 10.22059/jap.2016.57869
تمیزی جونقانی, میثم, غضنفری, شکوفه, آقاشاهی, علیرضا, شریفی, سید داوود, حسینی, سید عبدالله. (1395). 'تأثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی', , 18(3), pp. 501-512. doi: 10.22059/jap.2016.57869
تمیزی جونقانی, میثم, غضنفری, شکوفه, آقاشاهی, علیرضا, شریفی, سید داوود, حسینی, سید عبدالله. تأثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی. , 1395; 18(3): 501-512. doi: 10.22059/jap.2016.57869


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب