دارابی, سالار, قادری, ناصر, امامی فر, آریو. (1395). تغییرات برخی ترکیبات بیوشیمیایی میوه انگور رقم ‘رشه’ در شیب و ارتفاع های مختلف. , 18(1), 117-128. doi: 10.22059/jci.2016.56552
سالار دارابی; ناصر قادری; آریو امامی فر. "تغییرات برخی ترکیبات بیوشیمیایی میوه انگور رقم ‘رشه’ در شیب و ارتفاع های مختلف". , 18, 1, 1395, 117-128. doi: 10.22059/jci.2016.56552
دارابی, سالار, قادری, ناصر, امامی فر, آریو. (1395). 'تغییرات برخی ترکیبات بیوشیمیایی میوه انگور رقم ‘رشه’ در شیب و ارتفاع های مختلف', , 18(1), pp. 117-128. doi: 10.22059/jci.2016.56552
دارابی, سالار, قادری, ناصر, امامی فر, آریو. تغییرات برخی ترکیبات بیوشیمیایی میوه انگور رقم ‘رشه’ در شیب و ارتفاع های مختلف. , 1395; 18(1): 117-128. doi: 10.22059/jci.2016.56552


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب