چراغی دهدزی, سیما, همدمی, ناصر. (1393). تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی‌های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب. , 45(2), 89-96. doi: 10.22059/ijbse.2014.52636
سیما چراغی دهدزی; ناصر همدمی. "تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی‌های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب". , 45, 2, 1393, 89-96. doi: 10.22059/ijbse.2014.52636
چراغی دهدزی, سیما, همدمی, ناصر. (1393). 'تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی‌های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب', , 45(2), pp. 89-96. doi: 10.22059/ijbse.2014.52636
چراغی دهدزی, سیما, همدمی, ناصر. تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی‌های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب. , 1393; 45(2): 89-96. doi: 10.22059/ijbse.2014.52636


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب