کرد, باقر, خاشی, الیاس. (1393). شناسایی و اولویت‌بندی عوامل ایجاد خوشه صنعتی با استفاده از روش فرایند تحلیل شبکه‌ای (مورد مطالعه: خوشه صنعتی خرمای سراوان). , 7(2), 247-265. doi: 10.22059/jed.2014.52061
باقر کرد; الیاس خاشی. "شناسایی و اولویت‌بندی عوامل ایجاد خوشه صنعتی با استفاده از روش فرایند تحلیل شبکه‌ای (مورد مطالعه: خوشه صنعتی خرمای سراوان)". , 7, 2, 1393, 247-265. doi: 10.22059/jed.2014.52061
کرد, باقر, خاشی, الیاس. (1393). 'شناسایی و اولویت‌بندی عوامل ایجاد خوشه صنعتی با استفاده از روش فرایند تحلیل شبکه‌ای (مورد مطالعه: خوشه صنعتی خرمای سراوان)', , 7(2), pp. 247-265. doi: 10.22059/jed.2014.52061
کرد, باقر, خاشی, الیاس. شناسایی و اولویت‌بندی عوامل ایجاد خوشه صنعتی با استفاده از روش فرایند تحلیل شبکه‌ای (مورد مطالعه: خوشه صنعتی خرمای سراوان). , 1393; 7(2): 247-265. doi: 10.22059/jed.2014.52061


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب