نوری, گلی, جعفری, ولی, قربانی, رسول, گلی, شیدا. (1393). بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد. , 67(1), 123-136. doi: 10.22059/jfisheries.2014.50359
گلی نوری; ولی جعفری; رسول قربانی; شیدا گلی. "بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد". , 67, 1, 1393, 123-136. doi: 10.22059/jfisheries.2014.50359
نوری, گلی, جعفری, ولی, قربانی, رسول, گلی, شیدا. (1393). 'بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد', , 67(1), pp. 123-136. doi: 10.22059/jfisheries.2014.50359
نوری, گلی, جعفری, ولی, قربانی, رسول, گلی, شیدا. بررسی ترجیح چشایی و رفتار غذایی ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) با استفاده ازغلظت‌های مختلف اسیدهای آمینه آزاد. , 1393; 67(1): 123-136. doi: 10.22059/jfisheries.2014.50359


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب