![سامانه نشر مجلات علمی دانشگاه تهران](./data/logo.png)
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,578 |
تعداد مقالات | 71,069 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,677,918 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,909,146 |
تبیین و ارزیابی میزان آمادگی شرکتهای کوچک و متوسط ایرانی برای ورود به بازارهای بینالمللی (مورد مطالعه: شرکتهای محصولات غذایی) | ||
فصلنامه علمی پژوهشی توسعه کارآفرینی | ||
مقاله 8، دوره 6، شماره 2 - شماره پیاپی 20، شهریور 1392، صفحه 155-174 اصل مقاله (260.39 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی - کمی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22059/jed.2013.36263 | ||
نویسندگان | ||
محمدرضا حمیدیزاده1؛ مریم زرگران یزد* 2 | ||
1حمیدیزاده | ||
2کارشناسی ارشد مدیریت کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی | ||
چکیده | ||
تبیین عوامل اثرگذار بر کسب آمادگی شرکتها برای ورود به بازارهای بینالمللی بسیار اهمیت دارد. بر اساس مدل مفهومی این تحقیق، عوامل تأثیرگذار محیطی به دو دستهی بیرونی (خرد و کلان) و درونی (مدیریتی و شرکتی) تقسیم میشوند. این تحقیق از نظر هدف کاربردی بوده و به لحاظ روش جمعآوری و ماهیت دادهها، توصیفی همبستگی است. در این پژوهش، مدیران و کارشناسان و سرپرستان خبرهی 33 شرکت محصولات غذایی حوزهی شهر تهران که عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهر تهران بودند و فعالیت بینالمللی داشتند، مشارکت کردند. حجم نمونه بهکار رفته در این تحقیق 135 نفر میباشد. ابزار گردآوری دادهها پرسشنامه بود که روایی آن با کسب نظرات اساتید دانشگاه تأیید شد و پایایی آن نیز با استفاده از آلفای کرونباخ برای عوامل محیطی برابر 0.879 و برای سنجش آمادگی برابر 0.816 برآورد شد. نتایج تحقیق نشان میدهد تمامی متغیرهای مستقل (عوامل محیطی، بیرونی، خُرد محیطی، کلان محیطی، درونی، شرکتی و مدیریتی) رابطهی مثبت و معناداری با متغیر وابسته (آمادگی برای ورود به بازارهای بینالمللی) دارند. نتایج این پژوهش منجر به ایجاد مبنایی جدید برای دستهبندی عوامل تأثیرگذار بر کسب آمادگی شرکتها شد که میتواند راهنمای مدیران و کارشناسان شرکتها باشد. | ||
کلیدواژهها | ||
عوامل محیطی؛ آمادگی بینالمللی؛ شرکتهای کوچک و متوسط غذایی؛ بازار بین¬الملل | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 3,004 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,401 |