سلامی, حبیب الله, تهامی پور, مرتضی. (1391). بررسی تغییرات ترجیحات مصرف کنندگان برای گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران (کاربرد آزمون ناپارامتریک). , 43(2), 157-164. doi: 10.22059/ijaedr.2012.30462
حبیب الله سلامی; مرتضی تهامی پور. "بررسی تغییرات ترجیحات مصرف کنندگان برای گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران (کاربرد آزمون ناپارامتریک)". , 43, 2, 1391, 157-164. doi: 10.22059/ijaedr.2012.30462
سلامی, حبیب الله, تهامی پور, مرتضی. (1391). 'بررسی تغییرات ترجیحات مصرف کنندگان برای گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران (کاربرد آزمون ناپارامتریک)', , 43(2), pp. 157-164. doi: 10.22059/ijaedr.2012.30462
سلامی, حبیب الله, تهامی پور, مرتضی. بررسی تغییرات ترجیحات مصرف کنندگان برای گوشت قرمز و گوشت مرغ در ایران (کاربرد آزمون ناپارامتریک). , 1391; 43(2): 157-164. doi: 10.22059/ijaedr.2012.30462


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب