دهقان بنادکی, مهدی, کاظمی, فاطمه, زالی, ابوالفضل, رضایزدی, کامران. (1391). تاثیر افزودنی های باکتریایی بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری شکمبه ای یونجه سیلو شده. , 43(3), 327-335. doi: 10.22059/ijas.2012.29340
مهدی دهقان بنادکی; فاطمه کاظمی; ابوالفضل زالی; کامران رضایزدی. "تاثیر افزودنی های باکتریایی بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری شکمبه ای یونجه سیلو شده". , 43, 3, 1391, 327-335. doi: 10.22059/ijas.2012.29340
دهقان بنادکی, مهدی, کاظمی, فاطمه, زالی, ابوالفضل, رضایزدی, کامران. (1391). 'تاثیر افزودنی های باکتریایی بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری شکمبه ای یونجه سیلو شده', , 43(3), pp. 327-335. doi: 10.22059/ijas.2012.29340
دهقان بنادکی, مهدی, کاظمی, فاطمه, زالی, ابوالفضل, رضایزدی, کامران. تاثیر افزودنی های باکتریایی بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری شکمبه ای یونجه سیلو شده. , 1391; 43(3): 327-335. doi: 10.22059/ijas.2012.29340


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب