برزوئی, اعظم, کافی, محمد, خزایی, حمیدرضا, پیرولی بیرانوند, نجات. (1391). تأثیر سطوح مختلف شوری و نیتروژن بر فاکتورهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیائی دو رقم حساس و متحمل به شوری گندم نان. , 43(2), 243-255. doi: 10.22059/ijfcs.2012.28486
اعظم برزوئی; محمد کافی; حمیدرضا خزایی; نجات پیرولی بیرانوند. "تأثیر سطوح مختلف شوری و نیتروژن بر فاکتورهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیائی دو رقم حساس و متحمل به شوری گندم نان". , 43, 2, 1391, 243-255. doi: 10.22059/ijfcs.2012.28486
برزوئی, اعظم, کافی, محمد, خزایی, حمیدرضا, پیرولی بیرانوند, نجات. (1391). 'تأثیر سطوح مختلف شوری و نیتروژن بر فاکتورهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیائی دو رقم حساس و متحمل به شوری گندم نان', , 43(2), pp. 243-255. doi: 10.22059/ijfcs.2012.28486
برزوئی, اعظم, کافی, محمد, خزایی, حمیدرضا, پیرولی بیرانوند, نجات. تأثیر سطوح مختلف شوری و نیتروژن بر فاکتورهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیائی دو رقم حساس و متحمل به شوری گندم نان. , 1391; 43(2): 243-255. doi: 10.22059/ijfcs.2012.28486


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب