وصال طلب, زهرا, غلامی, منصور. (1391). اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی‌های کیفی انگور طی دوره انبارداری. , 43(2), 255-265. doi: 10.22059/ijhs.2012.25116
زهرا وصال طلب; منصور غلامی. "اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی‌های کیفی انگور طی دوره انبارداری". , 43, 2, 1391, 255-265. doi: 10.22059/ijhs.2012.25116
وصال طلب, زهرا, غلامی, منصور. (1391). 'اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی‌های کیفی انگور طی دوره انبارداری', , 43(2), pp. 255-265. doi: 10.22059/ijhs.2012.25116
وصال طلب, زهرا, غلامی, منصور. اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی‌های کیفی انگور طی دوره انبارداری. , 1391; 43(2): 255-265. doi: 10.22059/ijhs.2012.25116


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب