خضری, قادر, طباطبائی, سید جلال. (1389). تأثیر محلول‎های غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت. , 41(3), 253-263.
قادر خضری; سید جلال طباطبائی. "تأثیر محلول‎های غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت". , 41, 3, 1389, 253-263.
خضری, قادر, طباطبائی, سید جلال. (1389). 'تأثیر محلول‎های غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت', , 41(3), pp. 253-263.
خضری, قادر, طباطبائی, سید جلال. تأثیر محلول‎های غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت. , 1389; 41(3): 253-263.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب