تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,500 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,086,725 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,189,993 |
بررسی اثر بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی انگور ’رقم شاهرودی‘ | ||
علوم باغبانی ایران | ||
مقاله 7، دوره 41، شماره 2 - شماره پیاپی 288564، شهریور 1389 اصل مقاله (360.67 K) | ||
نویسندگان | ||
یونس مستوفی؛ عزیزه مسیب¬زاده؛ زهرا امام جمعه؛ محمد جوان نیکخواه؛ مریم دهستانی اردکانی | ||
چکیده | ||
انگور رقم شاهرودی به مدت 45 روز تحت شرایط بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته با چهار ترکیب گازی شامل هوای عادی (GC1)، O2 5% + CO210% (GC2) ، O215%+CO210% (GC3) و O260% + CO2 10%(GC4) و دو نوع پوشش پلی مریک شامل پلی پروپیلن (PP) و پلی اتیلن (PE) در دمای oC1 و رطوبت نسبی 80-90% انبار شد. نمونهبرداری هر 15 روز یکبار انجام شد و ویژگیهای کیفی پس از 24 ساعت قرارگیری در دمای اتاق اندازهگیری شدند. نتایج به دست آمده نشان داد که استفاده از GC4 ضمن کنترل موثر بیماری پوسیدگی خاکستری، بالاترین L* و C*، پایینترین شاخص قهوهای شدن حبهها و آبکشیدگی دم خوشه و بهترین شاخص طعم حبه را به خود اختصاص داده است. از سوی دیگر مقایسه دو پوشش مورد استفاده نشان داد که در شرایط یاد شده خوشههای بستهبندی شده با PP آلودگی کمتر و مزه بهتری داشتند. | ||
کلیدواژهها | ||
انبار سرد؛ انگور (Vitis vinifera L.)؛ بستهبندی در اتمسفر تعدیل یافته؛ پوسیدگی خاکستری؛ کیفیت | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,727 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,730 |