دستار, بهروز, گلیان, ابوالقاسم, مسگران, محسن دانش, شاهرودی, فریدون افتخاری. (1383). استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجه‌های گوشتی. , 35(3), -.
بهروز دستار; ابوالقاسم گلیان; محسن دانش مسگران; فریدون افتخاری شاهرودی. "استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجه‌های گوشتی". , 35, 3, 1383, -.
دستار, بهروز, گلیان, ابوالقاسم, مسگران, محسن دانش, شاهرودی, فریدون افتخاری. (1383). 'استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجه‌های گوشتی', , 35(3), pp. -.
دستار, بهروز, گلیان, ابوالقاسم, مسگران, محسن دانش, شاهرودی, فریدون افتخاری. استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجه‌های گوشتی. , 1383; 35(3): -.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.