تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,501 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,114,295 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,218,085 |
مطالعه اثرات هوشبری اسانس و عصاره گل میخک در ماهی قزل آلای رنگین کمان تحت برخی شرایط کیفی آب | ||
مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research) | ||
مقاله 17، دوره 56، شماره 4 - شماره پیاپی 1345، بهمن 1380 اصل مقاله (366.83 K) | ||
نویسندگان | ||
دکتر مهدی سلطانی؛ دکتر رضا امید بیگی؛ دکتر سهراب رضوانی؛ دکتر محمدرضا مهرابی؛ حسین چیت ساز* | ||
چکیده | ||
اثرات بیهوشی اسانس و عصاره های آبی و آبی- الکلی گل میخک در ماهی قزل آلای رنگین کمان در تحت برخی شرایط کیفی آب شامل درجه حرارتهای 5، 10، 15 و 20 درجه سانتیگراد و pH های 6، 7، 8 و 9 مورد مطالعه قرار گرفته است. نتایج به دست آمده نشان داد که هیچ یک از عصاره ها واجد اثرات بیهوش کنندگی ( تا غلظت ppm2000) نبوده در حالی که اسانس در غلظتهای ppm50 و بالاتر از اثرات بیهوش کنندگی اسانس با توجه به زمانهای ایجادبیهوشی و بازگشت از آن برابر ppm250 و در درجه حرارت 5 درجه سانتیگراد و pH برابر 7 بوده است. زمانهای ایجاد بیهوشی و بازگشت از آن در غلظتهای مختلف اسانس و در درجه حرارت 5 درجه سانتیگراد برای دو گروه وزنی زیر گرم و 10-1 گرمی به شرح زیر بوده است: | ||
کلیدواژهها | ||
بیهوشی؛ قزل آلای رنگین کمان؛ کیفیت آب؛ گل میخک | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,221 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,392 |