تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,572 |
تعداد مقالات | 71,028 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,499,421 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,762,013 |
اثرات اتفن بر نیروی جدا نمودن میوه ومیزان کلروفیل درمیوه لیموی آب | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 6، دوره 1، شماره 0 - شماره پیاپی 1252، فروردین 1376 اصل مقاله (364.15 K) | ||
نویسندگان | ||
مجید راحمی؛ محمد حسین نامجویان* | ||
چکیده | ||
اترل (اتفن یا 2- کلوفسفونیک اسید) میوه های لیمو را از دم سست نمود. نیروی جدا نمودن میوه از دم تا 9/0 کیلوگرم کاهش یافت . غلظت 600 قسمت در میلیون اتفن 6 تا 9 روز بعد از تیمار بدون ریزش برگها و صدمه به میوه باعث کاهش نیروی جدانمودن میوه از دم گردید. مقدار کلروفیل در پوست لیمو 6 تا 9 روز بعد از تیمار با اتفن به سرعت کاهش یافت .بطورکلی اتفن اثرمعنی داری برروی ویتامین ث و اسیدیته کل آب لیمو نداشت. | ||
کلیدواژهها | ||
اتفن؛ کلروفیل؛ میوه لیمو | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,783 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 770 |