پورفلاح, دکتر فاطمه. (1376). تأثیر زمان نگهداری و میزان اسیدیته شیر خام بر نقطه انجماد آن. , 52(3), -.
دکتر فاطمه پورفلاح. "تأثیر زمان نگهداری و میزان اسیدیته شیر خام بر نقطه انجماد آن". , 52, 3, 1376, -.
پورفلاح, دکتر فاطمه. (1376). 'تأثیر زمان نگهداری و میزان اسیدیته شیر خام بر نقطه انجماد آن', , 52(3), pp. -.
پورفلاح, دکتر فاطمه. تأثیر زمان نگهداری و میزان اسیدیته شیر خام بر نقطه انجماد آن. , 1376; 52(3): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب