نجفیان, گودرز. (1380). بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی چهار رقم گندم نان در رابطه با ژنوتیپ گلوتنین های سنگین در آنها. , 32(3), -.
گودرز نجفیان. "بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی چهار رقم گندم نان در رابطه با ژنوتیپ گلوتنین های سنگین در آنها". , 32, 3, 1380, -.
نجفیان, گودرز. (1380). 'بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی چهار رقم گندم نان در رابطه با ژنوتیپ گلوتنین های سنگین در آنها', , 32(3), pp. -.
نجفیان, گودرز. بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی چهار رقم گندم نان در رابطه با ژنوتیپ گلوتنین های سنگین در آنها. , 1380; 32(3): -.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.