تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,501 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,110,353 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,214,015 |
تعیین غلظت موثر ضد باکتریایی سیستم لاکتو پراکسیداز بر اشریشیکالی در شیر UHT | ||
مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research) | ||
مقاله 17، دوره 57، شماره 2 - شماره پیاپی 606، مرداد 1381 اصل مقاله (485.93 K) | ||
نویسندگان | ||
دکتر گیتی کریم؛ دکتر لادن منصوری نژند* | ||
چکیده | ||
هدف: تعیین تاثیر مقادیر طبیعی سیستم لاکتوپراکسید از شیر براشریشیاکلی ( E.coli ) در شیر UHT. طرح: مطالعه تجربی. روش: غلظتهای مختلف باکتریایی اشریشیاکلی ( cfu / ml 101- 103-105-107 ) تهیه و به شیر UHT که قبلاً سیستم لاکتوپراکسیداز در آن فعال شده بود تلقیح گردید. برای فعال کردن سیستم LP در شیر استریلیزه از دو غلظت مختلف آنزیم لاکتوپراکسیداز یعنی 10 و 30 ppm که مقادیر طبیعی این آنزیم در شیر گاو است استفاده شد و آنزیم به همراه 25/0 میلی مول تیوسیانات و 25/0 میلی مول آب اکسیژنه برای هر یک از غلظتهای باکتریایی فوق الذکر به شیر اضافه گردید. شیرهای تلقیح شده در دودمای 4 و 25 درجه سانتیگراد قرار داده شدند و در زمانهای صفر، روز اول، روز دوم، روز هفتم و چهاردهم شمارش باکتری انجام گرفت. به همراه هر یک از آزمونها یک نمونه شاهد ( تلقیح شده با میکروارگانیسم و بدون افزودن LPS ) در نظر گرفته شد. برای هر آزمون ( نمونه و شاهد ) دو تکرار انجام گردید. نتیجه گیری: در پایان با توجه به مشاهدات و اطلاعات به دست آمده مشخص گردید که به طور کلی سیستم لاکتوپراکسیداز فعال شده در شیر اثر قابل توجهی بر سویه B4: O111 ندارد و این سویه از میکروارگانیسم در مقابل LPS مقاوم است. مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، (1381)، دوره 57، شماره 2، 81-77 . | ||
کلیدواژهها | ||
اشریشیکالی؛ سیستم لاکتو پراکسیداز؛ شیر UHT | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,016 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 892 |