کریم, دکتر گیتی, نژند, دکتر لادن منصوری. (1381). تعیین غلظت موثر ضد باکتریایی سیستم لاکتو پراکسیداز بر اشریشیکالی در شیر UHT. , 57(2), -.
دکتر گیتی کریم; دکتر لادن منصوری نژند. "تعیین غلظت موثر ضد باکتریایی سیستم لاکتو پراکسیداز بر اشریشیکالی در شیر UHT". , 57, 2, 1381, -.
کریم, دکتر گیتی, نژند, دکتر لادن منصوری. (1381). 'تعیین غلظت موثر ضد باکتریایی سیستم لاکتو پراکسیداز بر اشریشیکالی در شیر UHT', , 57(2), pp. -.
کریم, دکتر گیتی, نژند, دکتر لادن منصوری. تعیین غلظت موثر ضد باکتریایی سیستم لاکتو پراکسیداز بر اشریشیکالی در شیر UHT. , 1381; 57(2): -.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.