تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,573 |
تعداد مقالات | 71,033 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,502,747 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,766,908 |
بهینه سازی تولید شربت اینورت به روش اسیدی | ||
کشاورزی (منتشر نمی شود) | ||
مقاله 6، دوره 5، شماره 1 - شماره پیاپی 425، فروردین 1382، صفحه 55-60 اصل مقاله (182.71 K) | ||
نویسندگان | ||
مینا میری قلعه نویى1؛ محسن برزگر2؛ محمد على سحرى* 3 | ||
1کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس | ||
2استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس | ||
3دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس | ||
چکیده | ||
در این تحقیق، برای بهینه کردن تولید شربت اینورت از شکر، از سه نوع اسید شامل اسید سیتریک، کلریدریک و تارتاریک (هر یک در دو سطح)، دو سطح زمان (1 و 5/1 ساعت) و دو سطح دما (70 و 80 درجه سانتی گراد) استفاده شد. خصوصیات شربت های حاصل از اجرای روشهای مختلف با یکدیگر مقایسه و یک روش استاندارد و بهینه برای تولید آن ارایه شد. بهترین نوع شربت اینورت با استفاده از 08/0 درصد اسید کلریدریک در دمای 80 درجه سانتی گراد و زمان یک ساعت حاصل شد. | ||
کلیدواژهها | ||
اسید کلریدریک؛ روش اسیدی؛ شربت اینورت؛ قند اینورت | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 5,059 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,712 |