تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,230 |
تعداد مقالات | 67,757 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,111,406 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,872,421 |
1. | ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ | |
دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 327-337 | ||
مریم زارعلی؛ محمد حجتی؛ سعید تهموزی دیده بان؛ حسین جوینده | ||
2. | بررسی فعالیت ضد مخمری لاکتوباسیلوس برویس و انتروکوکوس فاسیوم جدا شده از چال (شیر تخمیری شتر) بر مخمرهای عامل فساد مواد غذایی در دوغ | |
دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 649-643 | ||
مرتضی خمیری؛ سمیرا عیسی زاده رازلیقی؛ احمد نصرالله زاده | ||
3. | بهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینههای حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes) | |
دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 355-365 | ||
محمود حسین نیا؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالدآباد | ||
4. | کاربرد روش ریزاستخراج مایعـمایعپخشی در اندازهگیری میزان جذب منتول از دوغ به بطریهای پلیاتیلن ترفتالات | |
دوره 44، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 77-85 | ||
مهدی فرهودی؛ زهرا امام جمعه؛ محمدرضا احسانی؛ عبدالرسول ارومیه ای | ||