1.

اثر تراکم بوته بر عملکرد و کیفیت چهار رقم تجاری بزرک خوراکی

دوره 15، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 15-26
علی تدین؛ شهرام ترابیان؛ محمود رضا تدین

2.

بررسی اثرات سطوح کلسیم، عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد و روغن کتان بر عملکرد، ابقاء مواد معدنی و ریخت شناسی استخوان جوجه های گوشتی

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 619-631
ملیحه نوری؛ حسن صالح؛ محمد طاهر میرکزهی

3.

مقایسه عملکرد دانه، کمیت و کیفیت روغن ارقام و توده‌های مختلف کتان روغنی (Linum usitatissimum L.)

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 993-1002
مریم بدوی؛ محمد محمودی سورستانی؛ مریم ذوالفقاری؛ علی اشرف جعفری

4.

منسوجات قبطی در کشاکش تحولات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی مصر، روم و ایران

دوره 15، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 89-106
رویا دیجو؛ مصطفی ده پهلوان؛ کمال الدین نیکنامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب