1.

اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت اسید های چرب امگا-6 به امگا-3، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی

دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 71-81
حشمت اله خسروی نیا؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسعود علیرضایی؛ رضا شهسواری؛ صدیقه قاسمی

2.

تأثیر اسانس مرزه خوزستانی بر pH پس از کشتار و پتانسیل آنتی اکسیداتیو عضله سینه مرغ گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 70، شماره 2، تیر 1394، صفحه 227-234
حشمت اله خسروی نیا؛ مسعود علیرضایی؛ صدیقه قاسمی؛ شیما نعمتی

3.

تاثیر سطوح افزایشی ال- لوسین جیره بر عملکرد، صفات لاشه و فرآسنجه‌های خونی جوجه خروس‌های گوشتی در دوره رشد

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 391-406
حسین محمدزاده کراتی؛ محمد حسین شهیر

4.

شناسایی LncRNAهای مرتبط با رشد عضله سینه مرغ بوسیله روش RNA-seq

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 165-180
سُید نادر آلبوشوکه؛ محمدرضا بختیاری زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب