1.

Effect of Drying Method on Volatile Nutraceuticals and Microbial Growth in Moringa oleifera

دوره 8، شماره 4، دی 2021، صفحه 315-322
Dennis Maina Gatahi؛ Felix Nyoro

2.

Investigating the mechanical, physical and antimicrobial properties of gelatin films containing Cinnamomum verum hydrosol

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 113-118
Zohreh Didar

3.

اثر اسانس سیر بر رشد باکتری اشرشیاکلی H7:O157 و تولید شیگاتوکسین

دوره 71، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 41-47
مهدی طاهری؛ علی میثاقی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ محمد حسین مدرسی؛ حسن گندمی؛ پریوش خسروی؛ فاضله طالبی؛ علی حشمتی

4.

بررسی اثرات ضد‌میکروبی اسانس‌های گیاهی دارچین، زنیان، آویشن باغی و فرمالدهید بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس

دوره 76، شماره 2، تیر 1400، صفحه 179-191
آرش یارمحمدی؛ محسن فرخوی؛ علی میثاقی؛ سید محمد کیائی؛ ندا نفریه؛ عباس برین


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب