1.

بررسی اثرات ضد‌میکروبی اسانس‌های گیاهی دارچین، زنیان، آویشن باغی و فرمالدهید بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس

دوره 76، شماره 2، تیر 1400، صفحه 179-191
آرش یارمحمدی؛ محسن فرخوی؛ علی میثاقی؛ سید محمد کیائی؛ ندا نفریه؛ عباس برین

2.

بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره‌های ریزجلبک Chlorella vulgaris جداشده از خلیج چابهار

دوره 68، شماره 3، مهر 1394، صفحه 437-445
گیلان عطاران فریمان؛ علی طاهری؛ ربابه جعفری

3.

مطالعه اثر ضد باکتریایی ترکیب اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare) و سرخارگل (Echinaceae purpurea) روی باکتری لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) در شرایط آزمایشگاهی

دوره 77، شماره 4، دی 1401، صفحه 213-220
اشکان زرگر؛ مهرداد اردشیری؛ علیرضا خسروی؛ علی طاهری میرقائد؛ حسام الدین اکبرین؛ مهران احمدپور؛ علی حدادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب