1.

آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به‌منزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره‌وری از غذا در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 347-359
حجت جعفریان؛ هادی جمالی؛ نفیسه پریچه؛ حوریه کول مقدم

2.

تأثیرات جانشینی پودر ماهی با کنسانترة پروتئینی سبوس برنج در رشد، زنده‌مانی و ترکیب اسید‏های آمینة بدن آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 373-387
نصرالله احمدی فرد؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ علی معتمد زادگان

3.

تاثیر لسیتین سویا و تخم مرغ بر رشد، زنده‌مانی و مقاومت به تنش کمبود اکسیژن در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 65، شماره 2، مرداد 1391، صفحه 219-230
حمید محمدی آذرم؛ عبدالمحمد عابدیان کناری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب