1.

بررسی اثر پوشش ترکیبی صمغ زدو (Amygdalus scoparia Spach) و عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر نگه‌داری میگو وانامی(Litopenaeus vannamei) در شرایط نگه‌داری سرد (1 ± 4 درجه سانتی گراد)

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 351-360
مهران مسلمی؛ عبدالله قربانی

2.

بررسی تأثیر اسانس آویشن خالص و ریزپوشانی‎شده با آلژینات بر عملکرد، اندام‎های داخلی، آنزیم‎های پاداکسندگی و برخی متابولیت‎های خونی در جوجه‎های گوشتی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 523-531
محمد رضا بهرامی؛ ایمان حاج خدادادی؛ حسین قاسمی؛ مهدی خدایی مطلق

3.

بررسی تاثیر تیمارهای رطوبتی – حرارتی بر جوانه زدن بذر بلوط ایرانی در منطقه خرم آباد لرستان

دوره 54، شماره 3، خرداد 1380
حسن اکبری؛ داریوش گودرزی؛ سیدرحمان سهرابی

4.

بررسی زاویة تماس و مقاومت به آبشویی چوب راش تیمارشده با نانو اکسید روی

دوره 67، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 677-687
سمانه یوسفیان؛ مجتبی سلطانی

5.

بررسی کارایی مدل SALTMED در تخمین عملکرد گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تنش‌های شوری و کم‌آبیاری

دوره 9، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 69-79
مهسا بصیری؛ هوشنگ قمرنیا؛ مختار قبادی؛ رجب رجب

6.

پاسخ های فیزیولوژیک دو رقم ریحان به محلول پاشی سالیسیلیک اسید تحت تنش شوری

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 259-274
سالومه طاهری؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی؛ حسین ربی انگورانی

7.

تأثیر نفتالین استیک اسید بر شدت تنک و ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه دو رقم هلو

دوره 17، شماره 4، دی 1394، صفحه 867-880
جعفر حاجیلو؛ محمد اسد الهی؛ شبنم فخیم رضایی؛ غلامرضا دهقان

8.

تأثیر نور، رژیم آبیاری و نحوة جداسازی پریکارپ بر خصوصیات فیزیولوژیک نهال‎های حرا

دوره 76، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 181-190
سید افسانه محبی؛ مرضیه رضایی؛ مریم مصلحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب