1.

Antioxidant Potential of Eugenia caryophyllus, Satureja hortensis and Artemisia dracunculus Essential Oils in Grape Seed Oil

دوره 13، شماره 2، تیر 2019، صفحه 217-227
Maryam Azizkhani؛ Shiva Puramin

2.

Antioxidant, Syneresis, and Sensory Characteristics of Probiotic Yogurt Incorporated With Agave tequilana Aqueous Extract

دوره 17، شماره 3، مهر 2023، صفحه 243-252
Melika Farzaneh؛ Vajiheh Fadaei؛ Hassan Gandomi

3.

Physicochemical Properties and Antioxidant Activity Characterization of Honey Brands Distributed in Tehran, Iran

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 بهمن 1401
Atiqullah Miakhil؛ Abolfazl Kamkar؛ Sayed Attaul Haq Banuree

4.

اثرات مکمل غذایی رنگدانه آستازانتین بر وضعیت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی میگوی رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense)

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 363-374
محمد اتفاق دوست؛ حمید نویریان؛ میرمسعود سجادی؛ بهرام فلاحتکار

5.

اثرات منابع چربی و سطوح مختلف روی بر پروفیل اسید چرب و کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فرآسنجه‌های خونی مرغ های تخمگذار

دوره 73، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 119-128
داریان شفیعی پور فرد؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدیزاده؛ مهدی زارعی

6.

اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 67-77
رضا فرهمندفر؛ ابراهیم سهرابی

7.

اثر کود دامی و شیمیایی روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه سرخارگل

دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 701-711
وحید اکبرپور؛ محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار

8.

ارزیابی پارامترهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان (‏Ocimum basilicum L.‎‏) در واکنش ‏به اسید فولویک و کود کامل (‏NPK‏)‏

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 791-802
محمد حسین امینی فرد؛ محبوبه عسگریان؛ مهدی خیاط؛ مهدی جهانی

9.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تأثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 187-197
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

10.

تأثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغ‌های گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد

دوره 68، شماره 3، مهر 1392، صفحه 233-240
اشکان جبلی جوان؛ مرتضی صابری؛ عباس جواهری وایقان؛ سحر غفاری خلیق؛ هیدخت رضاییان؛ نرگس نجابت

11.

تأثیر ترکیبات گاما آمینوبوتریک اسید، هیومیک اسید و سالیسیلیک اسید بر برخی از پاسخ‌های ‏مورفوفیزیولوژیکی و ویژگی آنتی اکسیدانی گیاه پروانش ‏Catharanthus roseus L. (G.DON).‎‏ ‏

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 993-1008
الهه بیانلو؛ میترا اعلایی؛ محسن ثانی خانی

12.

تأثیر همزیستی با گونه‌های قارچ میکوریزا بر صفات کمی و ‌کیفی توده‌های بذری گیاه دارویی کاسنی در شرایط گلخانه

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 527-544
علی یزدان پناه گوهری؛ مرضیه قنبری جهرمی؛ وحید زرین نیا

13.

تعیین میزان ترکیبات فنولی، فعالیتهای آنتی رادیکالی و آنتی اکسیدانی عسل سبلان

دوره 72، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 53-61
ابوالفضل کامکار؛ سارا خدابخشیان

14.

فعالیت آنتی اکسیدانی پنج گونه بومی جنس سالویا

دوره 3، شماره 1، فروردین 1380، صفحه 61-62
مایکل اچ گوردون؛ پروین زندی

15.

مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال

دوره 72، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 363-374
مریم صادقی؛ علی ارشدی؛ جواد میر دار هریجانی؛ فاطمه حدادی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب