1.

اثر پری بیوتیکی عصاره برگ درخت زیتون بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی درپنیر UF طی نگهداری در سرما

دوره 75، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 38-46
نگین نوری؛ مجتبی رجبیان؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ مهدیه رئوفی اصل صوفیانی

2.

بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شیربت (Barbus grypus)

دوره 72، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 43-52
تکاور محمدیان؛ مجتبی علیشاهی؛ محمد رضا تابنده؛ زینب دوس علی؛ عبدالحسین جانگران نژاد

3.

تأثیر استفاده توام نانو ذرات آهن و پروبیوتیک Lactobacillus casei بر شاخص‌های رشد و تجمع پروبیوتیک در روده ماهی قز‌ل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)‌

دوره 70، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 47-53
ناصح محمدی؛ امیر توکمه چی

4.

تولید پیوسته و ناپیوسته اسید لاکتیک از آب پنیز با استفاده از لاکتوباسیل تثبیت شده

دوره 30، شماره 34، تیر 1383
دکتر غلامرضا نبی بدهندی؛ پوریا بنی اردلان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب