تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,230 |
تعداد مقالات | 67,764 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,151,555 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,910,195 |
1. | Physicochemical, textural and sensory analysis of bread made from bakery premixe | |
دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 35-40 | ||
Zahra Sheikholeslami؛ Mahdi Karimi؛ Sepideh Yosefzadeh sani | ||
2. | تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری | |
دوره 42، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 205-213 | ||
صادق ریختهگری؛ بابک قنبرزاده؛ بابک غیاثی | ||