1.

Alternation of Growth, Phenolic Content, Antioxidant Enzymes and Capacity by Magnetic Field in Hyssopus officinalis under Water Deficit

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 153-163
Rezvan Mohammadi؛ Parto Roshandel

2.

ارزیابی امکان تغییر تاریخ کاشت با استفاده از روش پرایمینگ بذر بر عملکرد دانه واجزاء آن در ارقام نخود

دوره 40، شماره 1، آذر 1388
اعظم عباس نژاد؛ ناصر مجنون حسینی؛ رضا توکل افشاری؛ فرزاد شریف زاده

3.

تأثیر پرایمینگ با مواد و پتانسیل‌‌های مختلف اسمزی بر جوانه‌‌زنی بذر طالبی

دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 65-74
محمود لطفی؛ الهام علی آبادی؛ علی رضوانی؛ رضا امیری

4.

تأثیر پرایمینگ و مدت زمان آن بر خصوصیات کیفی جوانه‌زنی بذر با غلاف و گیاهچه اسپرس رقم (Eski) در شرایط آزمایشگاهی

دوره 15، شماره 2، تیر 1392، صفحه 1-15
مهدی رمضانی؛ رضا رضایی سوخت آبندانی

5.

تاثیر پرایمینگ بذر و سطوح مختلف کود اوره بر عملکرد و اجزای عملکرد دو هیبرید ذرت

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 381-389
حمید عباس دخت؛ محمدرضا عدالت پیشه

6.

تاثیر سامانه های خاک‌ورزی، اسید سالیسیلیک و قارچ میکوریزا بر رنگدانه‌های فتوسنتزی و برخی ویژگی های کیفی ذرت

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 85-96
عفیفه نیسی؛ مهدیه پارسائیان؛ احمد غلامی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ حمید عباس دخت

7.

نقش پرایمینگ در روند مصرف مواد ذخیره¬ای و جوانه¬زنی بذر چاودار کوهی (Secale montanum) تحت تنش شوری

دوره 44، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 181-189
امید انصاری؛ رضا توکل افشاری؛ فرزاد شریف زاده؛ علی شایان فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب