1.

Comparison of Eleven Commercial Grape (Vitis vinifera L.) Cultivars in Terms of Phenolic Profile and Antioxidant Properties

دوره 11، شماره 2، تیر 2024، صفحه 201-216
Maryam Rahimi؛ Narges Pakravan؛ Rouhollah Karimi

2.

Variations trend of climate parameters affecting on grape growth (Case study: Khorasan Razavi Province)

دوره 3، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 45-58
Tayebeh Shojaee؛ Gholamabbas Fallah Ghalhari

3.

اثر پرتو فرابنفش بر تولید رسوراترول در برگ و میوه دو رقم انگور (Vitis vinifera L.) ایرانی

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
عقیل محمودی پور؛ محمود اثنی عشری؛ منصور غلامی؛ امید کرمی

4.

اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ

دوره 16، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 417-430
فرناز احمدی؛ عبدالرحمان محمدخانی

5.

اثر دما و رطوبت در جوانه زنی آسکوسپور و کنیدیوم Uncinula necator عامل بیماری سفیدک سطحی مو

دوره 37، شماره 3، خرداد 1385
محمد حاجیان شهری؛ جواد زاد؛ عباس شریفی تهرانی؛ سید محمود اخوت؛ عباس صفرنژاد

6.

اثر روغن‌ سویا و نفتالین‌استیک‌اسید در به تأخیر انداختن زمان باز شدن جوانه‌ها و کاهش خسارت سرمای بهاره در انگور رقم ’فخری‘

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 357-371
شیما چایانی؛ احمد ارشادی؛ حسن ساری خانی

7.

اثر نسبت‏ های مختلف پتاسیم به منیزیم بر خشکیدگی خوشه و ویژگی‏ های کیفی انگور کشمشی بی‏ دانه

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 207-216
محمد دیلمقانی حسنلویی؛ سیاوش همتی عسگرآبادتپه؛ حامد دولتی؛ ولی عاقلی مغانجوقی؛ یوسف نیکخواهی دستجردی

8.

ارزیابی برخی پاسخ های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی هفت رقم تجاری انگور به تنش سرما طی فصل ‏رشد

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 213-224
صمد مرادی حیدرآباد؛ احمد ارشادی

9.

بررسی اثر تنش خشکی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی در دو رقم انگور

دوره 37، شماره 1، فروردین 1385
ناصر قادری؛ عادل سی وسه مرده؛ سید صابر شاهویی

10.

بررسی اثر چند رقم انگور بومی به‌عنوان پایه پیوندی و تریاکانتانول بر فیزیولوژی پیوندک انگور ‏بیدانه سفید (‏Vitis vinifera L.‎‏) تحت تنش خشکی‏

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 413-428
وهب اسدی؛ موسی رسولی؛ منصور غلامی؛ معصومه ملکی

11.

بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر تحمل به یخبندان بهاره در انگور رقم بیدانه سفید

دوره 15، شماره 2، تیر 1392، صفحه 135-146
احمد ارشادی؛ سمیرا طاهری

12.

بررسی پارامترهای ژنتیکی در اصلاح انگورهای تازه خوری

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
جواد عرفانی مقدم؛ علی عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم

13.

بررسی تأثیر اسانس چهار گیاه دارویی و دو گونة Trichoderma در کنترل زیستی قارچ‌های عامل پوسیدگی میوة انگور

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-12
مهدی داوری؛ رباب اعزازی

14.

بررسی تحمل 10 رقم انگور در غلظتهای مختلف نمک به صورت کلرور سدیم تحت شرایط

دوره 4، شماره 0، خرداد 1377
رسول جلیلی مرندی

15.

بررسی جنین‌زایی سوماتیکی توسط ریزنمونه برگ در دو رقم انگور بیدانه قرمز و فلیم سیدلس (Red Sultanina, Flame Seedless)

دوره 41، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 319-326
مریم کریمی علویجه؛ علی عبادی؛ منصور امیدی

16.

بررسی زمان، شدت و تغییرات آناتومیکی مرگ جوانه‌ (Bud necrosis) در مرحله رشد و نموی انگور رقم عسکری

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 349-356
بیژن کاوسی؛ سعید عشقی؛ عنایت اله تفضلی؛ مجید راحمی

17.

بررسی سازگاری و مقایسه صفات کمی و کیفی میوه چند رقم انگور تجاری خارجی و داخلی در منطقه ارومیه

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 681-692
حامد دولتی بانه؛ محمد علی نجاتیان

18.

برهم‌کنش اسید‌جیبرلیک و سولفات پتاسیم بر محتوای قند و ماده خشک، رسوراترول و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی حبه‌های انگور

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 551-567
روح الله کریمی؛ سعید زارعی

19.

پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم بیدانۀ قرمز با استفاده از روش غیر مخرب طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 371-378
فرزاد آزادشهرکی؛ سیامک کلانتری؛ یونس مستوفی؛ بهاره جمشیدی؛ رضا مسعودی؛ سمیه نجفی

20.

تأثیر اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های پاداکسندگی انگور رقم‌های ‌"شاهانی" و ‌"فخری"

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 301-312
فاطمه نظری؛ موسی رسولی؛ معصومه ملکی

21.

تأثیر سطوح مختلف رطوبت خاک بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم انگور (Vitis vinifera L.)

دوره 42، شماره 1، تیر 1390، صفحه 31-40
رسول جلیلی مرندی؛ عباس حسنی؛ حامد دولتی بانه؛ حسین عزیزی؛ رامین حاجی تقی لو

22.

تأثیر کاربرد عصارۀ ‌متانولی، عصارۀ آبی و تفالۀ ‌انگور‌ یاقوتی (V. venifera) در مقایسۀ با پاداکسندۀ تجاری (BHT) بر شاخص‌های عملکردی، ‌ایمنی و پاداکسندگی سرم خون و جمعیت باکتریایی رودۀ کور در جوجه‌های‌ گوشتی

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 439-451
مهدی هدایتی؛ میلاد منافی؛ شادی الماسی؛ روح الله کریمی

23.

تأثیر کودهای آلی، زیستی و شیمیایی نیتروژن بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی انگور سفید بی‌دانه

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 947-957
عزیز مجیدی؛ حامد دولتی بانه

24.

تأثیر محلول‌پاشی اسید جیبرلیک و حلقه‌برداری در بهبود صفات کمی و کیفی انگور بیدانة ‘یاقوتی’

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 457-469
امید علی قاسم بیگی؛ جواد عرفانی مقدم؛ اورنگ خادمی

25.

تجزیه رگرسیون و علیت برای صفات مختلف در 90 رقم انگور

دوره 33، شماره 1، فروردین 1381
محمدرضا فتاحی مقدم؛ علی عبادی؛ محمدضا قنادها؛ علی وزوایی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب