1.

Variations trend of climate parameters affecting on grape growth (Case study: Khorasan Razavi Province)

دوره 3، شماره 1، بهار 2017، صفحه 45-58
Tayebeh Shojaee؛ Gholamabbas Fallah Ghalhari

2.

اثر پرتو فرابنفش بر تولید رسوراترول در برگ و میوه دو رقم انگور (Vitis vinifera L.) ایرانی

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
عقیل محمودی پور؛ محمود اثنی عشری؛ منصور غلامی؛ امید کرمی

3.

اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ

دوره 16، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 417-430
فرناز احمدی؛ عبدالرحمان محمدخانی

4.

اثر دما و رطوبت در جوانه زنی آسکوسپور و کنیدیوم Uncinula necator عامل بیماری سفیدک سطحی مو

دوره 37، شماره 3، بهار 1385
محمد حاجیان شهری؛ جواد زاد؛ عباس شریفی تهرانی؛ سید محمود اخوت؛ عباس صفرنژاد

5.

اثر روغن‌ سویا و نفتالین‌استیک‌اسید در به تأخیر انداختن زمان باز شدن جوانه‌ها و کاهش خسارت سرمای بهاره در انگور رقم ’فخری‘

دوره 17، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 357-371
شیما چایانی؛ احمد ارشادی؛ حسن ساری خانی

6.

اثر نسبت‏ های مختلف پتاسیم به منیزیم بر خشکیدگی خوشه و ویژگی‏ های کیفی انگور کشمشی بی‏ دانه

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 207-216
محمد دیلمقانی حسنلویی؛ سیاوش همتی عسگرآبادتپه؛ حامد دولتی؛ ولی عاقلی مغانجوقی؛ یوسف نیکخواهی دستجردی

7.

ارزیابی برخی پاسخ های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی هفت رقم تجاری انگور به تنش سرما طی فصل ‏رشد

دوره 52، شماره 1، بهار 1400، صفحه 213-224
صمد مرادی حیدرآباد؛ احمد ارشادی

8.

بررسی اثر تنش خشکی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی در دو رقم انگور

دوره 37، شماره 1، بهار 1385
ناصر قادری؛ عادل سی وسه مرده؛ سید صابر شاهویی

9.

بررسی اثر چند رقم انگور بومی به‌عنوان پایه پیوندی و تریاکانتانول بر فیزیولوژی پیوندک انگور ‏بیدانه سفید (‏Vitis vinifera L.‎‏) تحت تنش خشکی‏

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 413-428
وهب اسدی؛ موسی رسولی؛ منصور غلامی؛ معصومه ملکی

10.

بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر تحمل به یخبندان بهاره در انگور رقم بیدانه سفید

دوره 15، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 135-146
احمد ارشادی؛ سمیرا طاهری

11.

بررسی پارامترهای ژنتیکی در اصلاح انگورهای تازه خوری

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
جواد عرفانی مقدم؛ علی عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم

12.

بررسی تأثیر اسانس چهار گیاه دارویی و دو گونة Trichoderma در کنترل زیستی قارچ‌های عامل پوسیدگی میوة انگور

دوره 5، شماره 1، بهار 1395، صفحه 1-12
مهدی داوری؛ رباب اعزازی

13.

بررسی تحمل 10 رقم انگور در غلظتهای مختلف نمک به صورت کلرور سدیم تحت شرایط

دوره 4، شماره 0، بهار 1377
رسول جلیلی مرندی

14.

بررسی جنین‌زایی سوماتیکی توسط ریزنمونه برگ در دو رقم انگور بیدانه قرمز و فلیم سیدلس (Red Sultanina, Flame Seedless)

دوره 41، شماره 4، زمستان 1389، صفحه 319-326
مریم کریمی علویجه؛ علی عبادی؛ منصور امیدی

15.

بررسی زمان، شدت و تغییرات آناتومیکی مرگ جوانه‌ (Bud necrosis) در مرحله رشد و نموی انگور رقم عسکری

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 349-356
بیژن کاوسی؛ سعید عشقی؛ عنایت اله تفضلی؛ مجید راحمی

16.

بررسی سازگاری و مقایسه صفات کمی و کیفی میوه چند رقم انگور تجاری خارجی و داخلی در منطقه ارومیه

دوره 49، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 681-692
حامد دولتی بانه؛ محمد علی نجاتیان

17.

برهم‌کنش اسید‌جیبرلیک و سولفات پتاسیم بر محتوای قند و ماده خشک، رسوراترول و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی حبه‌های انگور

دوره 51، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 551-567
روح الله کریمی؛ سعید زارعی

18.

پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم بیدانۀ قرمز با استفاده از روش غیر مخرب طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک

دوره 46، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 371-378
فرزاد آزادشهرکی؛ سیامک کلانتری؛ یونس مستوفی؛ بهاره جمشیدی؛ رضا مسعودی؛ سمیه نجفی

19.

تأثیر اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های پاداکسندگی انگور رقم‌های ‌"شاهانی" و ‌"فخری"

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 301-312
فاطمه نظری؛ موسی رسولی؛ معصومه ملکی

20.

تأثیر سطوح مختلف رطوبت خاک بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم انگور (Vitis vinifera L.)

دوره 42، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 31-40
رسول جلیلی مرندی؛ عباس حسنی؛ حامد دولتی بانه؛ حسین عزیزی؛ رامین حاجی تقی لو

21.

تأثیر کاربرد عصارۀ ‌متانولی، عصارۀ آبی و تفالۀ ‌انگور‌ یاقوتی (V. venifera) در مقایسۀ با پاداکسندۀ تجاری (BHT) بر شاخص‌های عملکردی، ‌ایمنی و پاداکسندگی سرم خون و جمعیت باکتریایی رودۀ کور در جوجه‌های‌ گوشتی

دوره 48، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 439-451
مهدی هدایتی؛ میلاد منافی؛ شادی الماسی؛ روح الله کریمی

22.

تأثیر کودهای آلی، زیستی و شیمیایی نیتروژن بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی انگور سفید بی‌دانه

دوره 50، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 947-957
عزیز مجیدی؛ حامد دولتی بانه

23.

تأثیر محلول‌پاشی اسید جیبرلیک و حلقه‌برداری در بهبود صفات کمی و کیفی انگور بیدانة ‘یاقوتی’

دوره 17، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 457-469
امید علی قاسم بیگی؛ جواد عرفانی مقدم؛ اورنگ خادمی

24.

تجزیه رگرسیون و علیت برای صفات مختلف در 90 رقم انگور

دوره 33، شماره 1، بهار 1381
محمدرضا فتاحی مقدم؛ علی عبادی؛ محمدضا قنادها؛ علی وزوایی

25.

تولید پینه رویان زا در چهار رقم انگور (Vitis vinifera L.) با استفاده از کشت بساک وگل کامل

دوره 43، شماره 1، تابستان 1391، صفحه 1-11
مریم کریمی علویجه؛ علی عبادی؛ منصور امیدی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.