1.

اثرات تیمار قارچ میکوریزا بر رشد و جذب برخی از عناصر غذایی انگور دیم رقم رشه تحت شرایط ‏تنش کم آبیاری

دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 109-121
حامد دولتی بانه؛ فرخ غنی شایسته؛ امیر نورجو

2.

اثر پرتو فرابنفش بر تولید رسوراترول در برگ و میوه دو رقم انگور (Vitis vinifera L.) ایرانی

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
عقیل محمودی پور؛ محمود اثنی عشری؛ منصور غلامی؛ امید کرمی

3.

اثر تغذیه پتاسیم و بور بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه انگور رقم ʻعسکریʼ

دوره 16، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 417-430
فرناز احمدی؛ عبدالرحمان محمدخانی

4.

اثر تیمار اسید سالیسیلیک بر تحمل یخ زدگی زمستانه در انگور رقم شاهانی ‏

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 911-933
علی عبادی؛ اسماء عباسی کاشانی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ مجید شکرپور

5.

اثر روغن‌ سویا و نفتالین‌استیک‌اسید در به تأخیر انداختن زمان باز شدن جوانه‌ها و کاهش خسارت سرمای بهاره در انگور رقم ’فخری‘

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 357-371
شیما چایانی؛ احمد ارشادی؛ حسن ساری خانی

6.

اثر شرایط محیطی روی رهاشدن، جوانه‌زنی و بیماری‌زایی آسکوسپورهای Uncinula necator عامل بیماری سفیدک سطحی انگور

دوره 36، شماره 1، فروردین 1384
محمد حاجیان شهری؛ جواد زاد؛ عباس شریفی تهرانی؛ سید محمود اخوت؛ عباس صفرنژاد

7.

اثر نسبت‏ های مختلف پتاسیم به منیزیم بر خشکیدگی خوشه و ویژگی‏ های کیفی انگور کشمشی بی‏ دانه

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 207-216
محمد دیلمقانی حسنلویی؛ سیاوش همتی عسگرآبادتپه؛ حامد دولتی؛ ولی عاقلی مغانجوقی؛ یوسف نیکخواهی دستجردی

8.

ارزیابی برخی پاسخ های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی هفت رقم تجاری انگور به تنش سرما طی فصل ‏رشد

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 213-224
صمد مرادی حیدرآباد؛ احمد ارشادی

9.

ارزیابی تنوع برخی از ارقام و ژنوتیپ‏های انگور (Vitis Vinifera L.) با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی

دوره 2، شماره 2، مهر 1393، صفحه 241-260
موسی رسولی؛ بهروز محمدپرست؛ مهین عینی

10.

ارزیابی وضعیت آلودگی فلزات با استفاده از شاخص آلودگی نمرو

دوره 74، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 345-357
علی علی یاری؛ جواد وروانی؛ حمید ترنج زر؛ رامین زارع؛ امیر حسین بقایی

11.

بررسی اثرات تغییر اقلیم بر زمان رخداد آستانۀ زیستی و مرحلۀ گُل‏ دهی درخت انگور در ایران

دوره 52، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 129-145
طیبه شجاعی؛ غلام عباس فلاح قالهری؛ عبدالرضا کاشکی

12.

بررسی اثر چند رقم انگور بومی به‌عنوان پایه پیوندی و تریاکانتانول بر فیزیولوژی پیوندک انگور ‏بیدانه سفید (‏Vitis vinifera L.‎‏) تحت تنش خشکی‏

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 413-428
وهب اسدی؛ موسی رسولی؛ منصور غلامی؛ معصومه ملکی

13.

بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر تحمل به یخبندان بهاره در انگور رقم بیدانه سفید

دوره 15، شماره 2، تیر 1392، صفحه 135-146
احمد ارشادی؛ سمیرا طاهری

14.

بررسی پارامترهای ژنتیکی در اصلاح انگورهای تازه خوری

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
جواد عرفانی مقدم؛ علی عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم

15.

بررسی تأثیر اسانس چهار گیاه دارویی و دو گونة Trichoderma در کنترل زیستی قارچ‌های عامل پوسیدگی میوة انگور

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-12
مهدی داوری؛ رباب اعزازی

16.

بررسی تحمل سرما در چند رقم انگور و ارتباط آن با بافت‌مردگی جوانه

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 105-117
سعید عشقی؛ مسلم کیامرثی

17.

بررسی تغییرات صفات کمی وکیفی دو رقم انگور فخری شاهرودی و کشمکش بیدانه در طول دوره نگهداری در سردخانه

دوره 4، شماره 0، خرداد 1377
مصباح بابا لار؛ عبدالحامد دولتی بانه؛ محمدعلی عسگری

18.

بررسی توزیع عناصر (پتاسیم، سدیم و کلر) در برخی ژنوتیپ‌های انگور (Vitis vinifera) در شرایط شوری

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-9
حمیدرضا طحانیان؛ علی عبادی؛ مریم شهبازی؛ حسین لسانی

19.

بررسی جنین‌زایی سوماتیکی توسط ریزنمونه برگ در دو رقم انگور بیدانه قرمز و فلیم سیدلس (Red Sultanina, Flame Seedless)

دوره 41، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 319-326
مریم کریمی علویجه؛ علی عبادی؛ منصور امیدی

20.

بررسی سازگاری و مقایسه صفات کمی و کیفی میوه چند رقم انگور تجاری خارجی و داخلی در منطقه ارومیه

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 681-692
حامد دولتی بانه؛ محمد علی نجاتیان

21.

بررسی شاخص‌های اکسیداتیو در سه رقم انگور (Vitis vinifera L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 85-98
رضا سوخت سرایی؛ علی عبادی؛ سید علیرضا سلامی؛ حسین لسانی

22.

بررسی کشت درون شیشه ای دو رقم انگور ایرانی و تعیین شرایط مناسب جهت کشت مریستم آنها

دوره 37، شماره 4، اردیبهشت 1385
سپیده کلاته جاری؛ علی عبادی؛ ذبیح‌اله زمانی؛ منصور امیدی

23.

بررسی وضعیت عنصرهای غذایی در تاکستان‌های شهرستان خدابنده با کاربرد شاخص‌های تغذیه‌ای

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 703-715
مهدی طاهری

24.

برهم‌کنش اسید‌جیبرلیک و سولفات پتاسیم بر محتوای قند و ماده خشک، رسوراترول و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی حبه‌های انگور

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 551-567
روح الله کریمی؛ سعید زارعی

25.

پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم بیدانۀ قرمز با استفاده از روش غیر مخرب طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 371-378
فرزاد آزادشهرکی؛ سیامک کلانتری؛ یونس مستوفی؛ بهاره جمشیدی؛ رضا مسعودی؛ سمیه نجفی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب