1.

An Evaluation of the Phytochemical Properties of some Pomegranate Cultivars During Fruit Development and Ripening

دوره 4، شماره 2، اسفند 2017، صفحه 193-204
Hossein Meighani؛ Mahmood Ghasemnezhad؛ Davood Bakhshi

2.

Comparing total anthocyanins, total phenolics and antioxidant activities of extracts (aqueous, organic and anthocyanin) obtained from pomegranate (peel, juice, and seed) and antimicrobial activity of peel extracts on the four pathogenic bacteria

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 7-12
Hoda Parseh؛ Alireza Shahablavasani

3.

Difference between efficiency of ultrasound treatments above and below the membrane surface in membrane clarification of pomegranate juice

دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 133-136
Morteza Aliasghari Aghdam؛ Hossein Mirsaeedghazi؛ Mohammad Aboonajmi؛ Mohammad Hossein Kianmehr

4.

Effect of Hot Air Treatment on Physio-Chemical Properties of Pomegranate Arils

دوره 9، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 85-95
Sahar Sedaghat؛ Majid Rahemi؛ Elham Aslmoshtaghi

5.

Effect of Nitric Oxide on Biochemical and Antioxidant Properties of Pomegranate Fruit cv. Shishe-kab During Cold Storage

دوره 3، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 211-219
Fatemeh Ranjbari؛ Farid Moradinezhad؛ Mehdi Khayyat

6.

Extraction of bioactive compounds from pomegranate: A review

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 37-42
Zeinab Mehdipour Biregani؛ Anoosheh Sharifan

7.

آفتاب سوختگی تنه و سرشاخه درختان انار و راه های کنترل آن

دوره 37، شماره 1، فروردین 1385
منصور شاکری؛ محمد اشکان؛ زهرا زکیئی

8.

اثر اسید سالیسیلیک بر مقاومت به سرمازدگی و فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز انار رقم ملس ساوه در انبار

دوره 40، شماره 3، آذر 1388
محمد سیاری؛ مصباح بابالار؛ سیامک کلانتری؛ هوشنگ علیزاده؛ محمدعلی عسگری

9.

اثر روغن پاشی در کاهش جمعیت شته ها و کنه های انبار در ورامین

دوره 1، شماره 0، فروردین 1378
اسدالله میر کریمی

10.

ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان)

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 353-367
سلمان شریفی؛ مختار حیدری؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد

11.

ارزیابی تنوع ژنتیکی در بین تعدادی از ژنوتیپ های انار به کمک نشانگرهای RAPD

دوره 38، شماره 1، آذر 1386
ذبیح اله زمانی؛ علی سرخوش؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علی عبادی؛ علی پهلوانی

12.

ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوۀ انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 635-644
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ میثم احمدی

13.

ارزیابی گوناگونی ژنتیکی ژنوتیپ های انار(Punica granatum) طارم زنجان با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD

دوره 44، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 109-118
ولی ربیعی؛ مینا سعادتی؛ رقیه عظیم خانی؛ سجاد جعفری؛ سمیه محمدی

14.

ارزیابی نژادگان‌های انار (Punica granatum L.) استان لرستان با استفاده از صفات ریختشناختی و بیوشیمیایی

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 447-458
مریم سپهوند؛ بهمن زاهدی؛ عبدالله احتشام نیا

15.

برآورد تابع تقاضای آب کشاورزی باغات انار روستای چرخاب یزد

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 17-26
ایمان اسلامی؛ علی اکبر مهرابی؛ غلامرضا زهتابیان؛ مهدی قربانی

16.

بررسی اثر حفاظتی عصاره پوست انار در مهار آسیب‌های اکسیداتیو ناشی از مسمومیت تجربی با کادمیوم در ماهی کپور معمولی

دوره 75، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 99-109
سیده شهربانو جعفری؛ راهله رهباریان؛ مجید رجبیان؛ حسن رامشینی؛ سید امیر جعفری

17.

بررسی تأثیر کائولین بر میزان آفتاب‌سوختگی و شاخص‌های کیفی انار رقم ملس ترش ساوه

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 491-499
حسین میغانی؛ محمود قاسم نژاد؛ داود بخشی

18.

تأثیر پاکت گذاری بر برخی از ویژگی‌های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی انار رقم رباب نیریز

دوره 45، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 353-360
سکینه احتشامی؛ حسن ساری خانی؛ احمد ارشادی؛ جعفر امیری پریان

19.

تأثیر پوشش‌های مختلف پس از برداشت بر میزان رنگ و آنتوسیانین انار ملس ساوه در دورة انبارداری سرد

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 753-762
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ داود بخشی

20.

تأثیر تیمار متیل جاسمونات بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارداری

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 679-689
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مصباح بابالار؛ فرهاد پیرزاد؛ علی رضا طلایی؛ حسین لسانی

21.

تأثیر حذف پرچم گل بر میزان آلودگی میوه انار به کرم گلوگاه Ectomyelois ceratoniae (zeller)

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
قدرت اله صباحی؛ منصور شاکری

22.

تأثیر رقم، زمان برداشت، و اندازۀ میوه بر خصوصیات مکانیکی انار

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 169-174
محمدحسین سعیدی‌راد؛ علی اکبر حسین پور؛ سعید ظریف نشاط

23.

تأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 339-347
محمد سیاری؛ مصباح بابالار؛ سیامک کلانتری

24.

تأثیر محلول‌پاشی اسید جیبرلیک و سولفات روی بر ترکیدگی میوه و خصوصیات کمی ‌و کیفی انار ‏رقم ملس ساوه

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 317-328
خدیجه کرمی؛ جواد عرفانی مقدم؛ مسعود بازگیر؛ اورنگ خادمی

25.

تأثیر محلول‏ پاشی اوره و سولفات‏روی بر میزان ذخیره و انتقال عناصر نیتروژن و روی در برگ و میوة انار رقم‌ رباب نی‏ریز

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 469-477
زهره صداقت کیش؛ نوراله معلمی؛ مجید راحمی؛ سید محمد حسن مرتضوی؛ اسماعیل خالقی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب