1.

ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 327-337
مریم زارعلی؛ محمد حجتی؛ سعید تهموزی دیده بان؛ حسین جوینده

2.

بررسی های مقدماتی در مورد نحوه وراثت عطر وطعم در برنج ( Oryza sativa L)

دوره 33، شماره 1، فروردین 1381
قربانعلی نعمت زاده؛ محمد تقی کربلایی

3.

تجزیه و تحلیل ژنتیکی عطر و طعم برنج به کمک نشانگر رپید و روش کلاسیک

دوره 36، شماره 4، تیر 1384
امیرتوسلی؛ قربانعلی نعمت‌زاده؛ فرشاد رودبارکلاری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب