51.

تأثیر ترکیبات گاما آمینوبوتریک اسید، هیومیک اسید و سالیسیلیک اسید بر برخی از پاسخ‌های ‏مورفوفیزیولوژیکی و ویژگی آنتی اکسیدانی گیاه پروانش ‏Catharanthus roseus L. (G.DON).‎‏ ‏

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 993-1008
الهه بیانلو؛ میترا اعلایی؛ محسن ثانی خانی

52.

تأثیر دانۀ آنیسون (Pimpinella anisum L.) بر عملکرد، سیستم ایمنی، فعالیت آنتی‏اکسیدانی و غلظت استروژن خون جوجه‏های گوشتی

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 151-160
الهه رضائی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ خلیل میرزاده؛ سمیه سالاری؛ مهدی زارعی

53.

تأثیر دور آبیاری و کاربرد سیلیسیم بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 37-45
رسول محمدنیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ صحبت بهرامی نژاد

54.

تأثیر سولفات و سلنیوم بر برخی شاخص‌های ریخت‌شناختی و ویژگی‌های پاداکسندگی پیاز قرمز آذرشهر

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 623-633
شیوا بذل؛ فرشاد دشتی؛ مجتبی دلشاد

55.

تأثیر کاربرد برون‌زای آسکوربیک اسید بر برخی از تغییرات فیزیوشیمیایی مرزنجوش (Origanum majorana L.) تحت تنش شوری

دوره 42، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 159-167
یحیی سلاحورزی؛ مرتضی گلدانی؛ جعفر نباتی؛ مرتضی علیرضایی

56.

تأثیر کاربرد عصارۀ ‌متانولی، عصارۀ آبی و تفالۀ ‌انگور‌ یاقوتی (V. venifera) در مقایسۀ با پاداکسندۀ تجاری (BHT) بر شاخص‌های عملکردی، ‌ایمنی و پاداکسندگی سرم خون و جمعیت باکتریایی رودۀ کور در جوجه‌های‌ گوشتی

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 439-451
مهدی هدایتی؛ میلاد منافی؛ شادی الماسی؛ روح الله کریمی

57.

تأثیر محلول‌پاشی کیتوزان بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک گیاه نعناع (‏Mentha spicata L.‎‏) تحت ‏تنش کم آبیاری

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 479-492
مهنوش رحمانی؛ عزیزاله خیری؛ محسن ثانی خانی؛ نجم الدین مرتضوی؛ نرجس فرزین

58.

تأثیر ناهمسازی برخی سویه‌های باکتری Pseudomonas fluorescens بر القای پاسخ دفاعی گیاه پسته علیه پوسیدگی فیتوفترایی طوقه و ریشه

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 93-105
بدر السادات محمودی میمند؛ روح اله صابری ریسه؛ محمد مرادی؛ حسین علایی؛ امیر حسین محمدی

59.

تأثیر همزیستی با گونه‌های قارچ میکوریزا بر صفات کمی و ‌کیفی توده‌های بذری گیاه دارویی کاسنی در شرایط گلخانه

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 544-527
علی یزدان پناه گوهری؛ مرضیه قنبری جهرمی؛ وحید زرین نیا

60.

تعیین میزان ترکیبات فنولی، فعالیتهای آنتی رادیکالی و آنتی اکسیدانی عسل سبلان

دوره 72، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 53-61
ابوالفضل کامکار؛ سارا خدابخشیان

61.

تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 873-881
هیمن نوربخش؛ زهرا امام جمعه

62.

تغییر فاکتورهای فیزیکی و فیتوشیمیایی گل همیشه‌بهار (Calendula offıcinalis L.) تحت‌تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن و منبع تغذیۀ گیاه

دوره 46، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 243-258
لیلا تبریزی؛ فرناز دژابون؛ یونس مستوفی؛ مهدی مریدی فریمانی

63.

فعالیت آنتی اکسیدانی پنج گونه بومی جنس سالویا

دوره 3، شماره 1، فروردین 1380، صفحه 61-62
مایکل اچ گوردون؛ پروین زندی

64.

کاربرد قبل از برداشت پلی‏ آمین‏ ها بر ویژگی‏ های کیفی و عمر پس از برداشت میوۀ کیوی رقم هایوارد

دوره 46، شماره 3، آبان 1394، صفحه 387-398
سید حسین میردهقان؛ مجید اسمعیلی‌زاده؛ فرهاد پیرزاد

65.

مدل‏سازی و بهینه‏سازی اثر پیش‌تیمار اسمزـ‌فراصوت و خشک‌کردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 141-151
قاسم یوسفی؛ زهرا امام جمعه؛ زهره کرمی؛ کیانا پورمحمدی

66.

مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال

دوره 72، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 363-374
مریم صادقی؛ علی ارشدی؛ جواد میر دار هریجانی؛ فاطمه حدادی

67.

مطالعه پاسخ‌های عملکردی، مورفو-فیزیولوژیکی و کیفی ریز غده‌های سوپرالیت سیب‌زمینی به پوشش‌های مختلف بذر

دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 937-923
سودا قاسمی گرمی؛ مرتضی برمکی؛ سلیم فرزانه؛ ماندانا امیری

68.

مطالعه پاسخ‌های فیزیولوژیک، رشدی و عملکرد کنجد به کاربرد نانو کود پتاسیم، محلول‌پاشی اسید فولویک و کیتوزان تحت تنش خشکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 فروردین 1401
امیر میزانی؛ جعفر مسعود سینکی؛ شهرام رضوان؛ محمد عابدینی اسفهلانی؛ علی دماوندی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.