1.

Antioxidant activity and mineral content of watermelon peel

دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 35-40
Javad Feizy؛ Moslem Jahani؛ Sima Ahmadi

2.

Preparation and quality characteristics of gluten-free sponge cake using alfalfa seed (Medicago sativa L.) flour

دوره 6، شماره 1، شهریور 2023، صفحه 43-48
Maryam Sarmasti؛ Mansooreh Sadat Mojani-Qomi؛ Mahbobeh Sadat Zolfaghari

3.

آنتیموان و اثرات آن بر اجزای محیط‎زیست

دوره 50، شماره 9، بهمن 1398، صفحه 2373-2399
نادر خادم مقدم ایگده لو؛ احمد گلچین؛ توحید روحی کلارلو

4.

اثرات استفاده از مکمل مواد معدنی - ویتامینی آهسته رهش بر برخی خصوصیات تولید مثلی و پشم و پوست گوسفند فراهانی

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 83-94
علیرضا طالبیان مسعودی؛ حمید رضا انصاری رنانی؛ رمضانعلی عزیزی؛ آزاده میرشمس الهی

5.

اثرات غنی‌سازی جلبک‌های نانوکلروپسیس و ایزوکرایسیس به صورت همزمان با سلنیوم و روی بر فاکتورهای رشد و میزان مواد معدنی روتیفر آب شور Brachionus plicatilis

دوره 74، شماره 2، تیر 1400، صفحه 165-178
سروه قادر پور؛ نصرا... احمدی فرد؛ ناصر آق؛ زکریا وهاب زاده؛ آلیسیا استوز

6.

بررسی اثرات حذف مکمل‌های معدنی و ویتامینی از جیره رشد و پایانی طیور گوشتی

دوره 40، شماره 2، شهریور 1388
عبدالرضا کامیاب؛ علیرضا محمد حسینی؛ محمد مرادی شهربابک

7.

بهبود غلظت‌ عناصر غذایی آرد گندم رقم الوند با مصرف تلفیقی کودهای آلی و نیتروژن

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 405-420
مژگان کاظم زاده؛ سید هادی پیغمبردوست؛ نصرت اله نجفی

8.

تعیین غلظت برخی عناصر معدنی در خون جنس‌های مختلف شترهای تک کوهانه در سن و شرایط مختلف فیزیولوژیک

دوره 74، شماره 3، مهر 1398، صفحه 428-436
اکبر ابرغانی؛ مرتضی چاجی؛ هرمز منصوری؛ مرتضی مموئی؛ خلیل میرزاده؛ هدایت اله روشنفکر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب