1.

Rheological, antioxidant, physicochemical, and biochemical characterization of Iranian monofloral honeys

دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 43-52
Ali Jafari؛ Mohsen Esmaiili؛ Saber Amiri؛ Reza Heidari

2.

ارزیابی کیفی روغن دو رقم زیتون طارم و دزفولی در شرایط اهواز

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 903-915
یوسف لطفی؛ اسمعیل خالقی؛ نوراله معلمی

3.

بررسی تغییرات میزان فنل کل ارقام زیتون در تعامل بین قارچ عامل پژمردگی ورتیسیلیومی Verticillium dahliae و نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica

دوره 40، شماره 1، شهریور 1388
آیت اله سعیدی زاده؛ احمد خیری؛ جواد زاد؛ حسن رضا اعتباریان؛ علیرضا بندانی؛ فهیمه نیاستی

4.

تعیین میزان ترکیبات فنولی، فعالیتهای آنتی رادیکالی و آنتی اکسیدانی عسل سبلان

دوره 72، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 53-61
ابوالفضل کامکار؛ سارا خدابخشیان

5.

مقایسه مهم‌ترین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه سیب گوشت‌ قرمز و تعدادی از ارقام سیب گلاب

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 729-741
شاداب فرامرزی؛ عباس یداللهی؛ محسن برزگر؛ قاسم کریم زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب