1.

Methicillin resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in pastry cream products sold in Amol (Iran)

دوره 12، شماره 2، شهریور 2018، صفحه 167-174
Maryam Azizkhani؛ Fahimeh Tooryan

2.

اثر آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین بر فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مبتلا به آئرومونازیس (Aeromonasis) و تأثیر استفاده از بوتیل هیدروکسی تولوئن در بهبود اثرات جانبی درمان آنتی بیوتیکی

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 216-224
پگاه فرهنگ؛ علیرضا میرواقفی؛ باقر مجازی امیری

3.

اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 467-478
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

4.

اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 12، شماره 2، مهر 1389، صفحه 11-20
سید داود شریفی؛ احسان تواضعی؛ علی اکبر خادم؛ عباس برین

5.

اثر عصاره ‌هیدروالکلی موسیر و فلاووفسفولیپول بر عملکرد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 511-519
مهسا رسا ایزدی؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی؛ محمد خواجه بمی

6.

اثر عمل آوری-سطح آنزیم و ا و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری -عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر

دوره 33، شماره 3، خرداد 1381
تام اسکات؛ عبدالرضا کامیاب؛ علی نیکخواه؛ محمد مرادی

7.

ارزیابی اثر برخی از روش‌های ضدعفونی کردن ریزوم و بذر گیاه زنبق مردابی در شرایط درون‌شیشه‌ای

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 آذر 1402
وجیهه عباسی قادی؛ اسماعیل چمنی؛ یونس پوربیرامی هیر؛ مهدی محب الدینی؛ ولی اله قاسمی عمران

8.

ارزیابی باقیمانده برخی آنتی بیو تیکها در درمان تجربی ماهیان کپور معمولی و قزل آلای رنگین کمان به روش میکروبیولوژیک و کروماتوگرافی توام با بیواتوگرافی

دوره 55، شماره 1، اردیبهشت 1379
دکتر سید سعید میرزرگر؛ دکتر مهدی سلطانی؛ دکتر مینا رستمی

9.

استفاده از زئولیت کلینوپتیلولیت پوشش داده شده با پلیمر پلی اتیلن ایمین (PEI) به منظور کنترل باکتری یرسینا روکری (Yersinia ruckeri ) در مخزن پرورشماهی

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 395-406
مصطفی علیشیری؛ علیرضا میرواقفی؛ کامران رضایی توابع

10.

بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 7-16
سید داود شریفی؛ امین دیبامهر؛ هوشنگ لطف الهیان

11.

بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 479-491
مونا یاوری؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی

12.

بررسی پدیده پسماند سیپروفلوکساسین در خاک

دوره 54، شماره 10، دی 1402، صفحه 1597-1608
ماهرخ شریف مند؛ ابراهیم سپهر؛ میرحسن رسولی صدقیانی؛ سیامک عصری رضایی

13.

بررسی تأثیر پودر سیر و سین‌ یوتیک بر عملکرد، ریخت‌شناسی و برخی از جمعیت‌های میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 41-49
الهه رستمی گوهری؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی

14.

بررسی تأثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد، کیفیت گوشت و رودة بلدرچین‌های گوشتی

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 353-361
شیما حاجی پورده بالایی؛ محسن افشارمنش؛ مسعود سامی؛ حجت الله خباززاده

15.

بررسی تأثیر عصاره گیاهان سماق و جغجغه در مقایسه با اُکسی‌تتراسایکلین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های بیوشیمی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌‌های گوشتی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 151-160
حسن شیرزادی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی؛ علی اکبر مسعودی

16.

بررسی مقاومت به اکسی تتراسیکلین در آئروموناس هیدروفیلا جدا شده از قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) پرورشی

دوره 65، شماره 2، مرداد 1391، صفحه 195-203
صغری ضرغامی؛ علیرضا میرواقفی- بیماریها؛ حمید فرحمند؛ محمدعلی نعمت الهی

17.

بررسی ویژگی‌های زیستی باکتریPseudomonas fluorescens UTPF68 و ارزیابی توان بیوکنترلی آن علیه Phytophthora drechsleri عامل بوته‌میری خیار

دوره 3، شماره 2، مهر 1393، صفحه 105-116
سمیه السادات قافله باشی؛ فاطمه جمالی؛ مسعود احمدزاده

18.

تأثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 501-512
میثم تمیزی جونقانی؛ شکوفه غضنفری؛ علیرضا آقاشاهی؛ سید داوود شریفی؛ سید عبدالله حسینی

19.

تأثیر استفاده از آنتی‌بیوتیک و محلول‌های فعال‌ کننده در حفظ قابلیت بارورسازی اسپرم قزل‌آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss))طی نگهداری کوتاه مدت

دوره 60، شماره 5، اسفند 1387
کوروش سروی‌مغانلو؛ حمید نیک‌سیرت؛ باقر مجازی‌امیری؛ مازیار اکبرآبادی؛ افشین مسلمی

20.

تأثیر پپتیدهای کانولا، پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و جمعیت برخی باکتری‌های هوازی انتهای رودۀ باریک جوجه‌های گوشتی

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 129-139
صادق کریم زاده؛ منصور رضائی؛ اسدا... تیموری یانسری

21.

تأثیر حرارت دهی کنترل شده آغوز بر جذب ایمونوگلوبولین ها، عملکرد و برخی شاخص های سلامتی در گوساله

دوره 70، شماره 3، مهر 1394، صفحه 285-292
فهیمه وکیلی صالح؛ فرید مسلمی پور؛ یوسف مصطفی لو

22.

تأثیر منبع چربی و نوع افزودنی بر عملکرد، صفات تولیدی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 211-221
داریوش خادمی شورمستی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ هوشنگ لطف اللهیان

23.

تخریب فتوکاتالیستی آموکسی‌سیلین و لووفلوکساسین از محلول‌های آبی با استفاده از Ag/ZnO

دوره 74، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 331-344
محمد رضا رضایی؛ محمد حسین صیادی؛ ندا روانخواه

24.

تعیین حداقل میزان قابل جستجوی آنتی بیوتیکها با به کارگیری دو روش استفاده از سواب و دیسک و روش کروماتوگرافی لایه نازک همراه با بیوتوگرافی

دوره 56، شماره 1، مرداد 1380
مینا رستمی بشمن

25.

ردیابی ژن‌های hcnAB و phlD در سودومونادهای فلورسنت با توان مهار زیستیFusarium graminearum و بررسی توانایی آن‌ها در کلنیزاسیون اکتوریزوسفر گندم

دوره 4، شماره 2، مهر 1394، صفحه 143-155
حدیث شهبازی؛ کیوان بهبودی؛ محمد جوان نیکخواه؛ مسعود احمدزاده

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب