1.

An investigation of the effects of using an enzyme-probiotic combination on broilers performance

دوره 7، شماره 4، فروردین 2014، صفحه 299-304
Saeed Seifi

2.

Bioavailability comparison between herbal methionine and DL-methionine on growth performance and immunocompetence basis in broiler chickens

دوره 8، شماره 3، دی 2014، صفحه 169-178
Sheila Hadinia؛ Mahmood Shivazad؛ Hossein Moravej؛ Majid Alahyari-Shahrasb؛ Woo Kyun Kim

3.

Comparison of broiler performance, blood biochemistry, hematology and immune response when feed diets were supplemented with ginger essential oils or mannan-oligosaccharide

دوره 9، شماره 3، دی 2015، صفحه 195-205
Hossein Ali Ghasemi؛ Kamran Taherpour

4.

Detection of Avian Metapneumovirus Subtypes A and B in Moroccan Broiler Farms

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 تیر 1402
Amine Mernizi؛ Oumaima Kadiri؛ Juan Luis Criado؛ Mohammed Bouslikhane؛ Abdeljelil Ghram؛ Mohammed Mouahid؛ Elena Catelli؛ Saadia Nassik

5.

Detection of cytolethal distending toxin (cdt) Genes in Campylobacter jejuni and Campylobacter coli isolated from the intestinal of commercial broiler chickens, turkey and quail of Iran

دوره 9، شماره 2، مهر 2015، صفحه 109-116
Roja Shojaei Kavan؛ Mohammad Hassanzadeh؛ Mohammad Hassan Bozorgmehri Fard؛ Seyed Ali Pourbakhsh؛ Afshin Akhondzadeh Basti؛ Abbas Barin؛ Iradj Ashrafi

6.

Effects of feed restriction and dietary fat type on mRNA expression of liver fatty acid-binding protein (L-FABP) in broilers

دوره 9، شماره 4، فروردین 2016، صفحه 279-286
Bahman Navidshad؛ Ghasem Hosseini Salekdeh؛ Maryam Royan؛ Mostafa Malecky

7.

Growth performance parameters in chicken experimental coccidiosis treated with Diclazuril and Clopidol: The need for assessing new anticoccidial resources

دوره 9، شماره 3، دی 2015، صفحه 189-194
Hamed Asadi Iraee؛ Mohammad Asadi Iraee؛ Mohammad Reza Youssefi؛ Mohaddeseh Abouhosseini Tabari

8.

Purinergic Regulation of Food and Fat Intakes in Broiler’s Central Nervous System

دوره 15، شماره 4، دی 2021، صفحه 404-410
Sahel Motaghi؛ Hossein Jonaidi؛ Alireza Bashiri؛ Samaneh Nouri Gooshki

9.

The effect of administration of anti-coccidial drugs on oocyst shedding and performance in experimental coccidiosis in broiler chickens

دوره 2، شماره 2، دی 2008، صفحه 67-73

10.

The effect of rice husk as an insoluble dietary fiber source on intestinal morphology and Lactobacilli and Escherichia coli populations in broilers

دوره 10، شماره 3، آذر 2016، صفحه 217-224
Ali Abazari؛ Bahman Navidshad؛ Farzad Mirzaei Aghjehgheshlagh؛ Saeid Nikbin

11.

Tissue distribution of artemisinin in broiler chickens following single or multiple oral administration

دوره 10، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 285-294
Saied Habibian Dehkordi؛ Hossein Ali Arab؛ Motahareh Esmaeili؛ Jahangir Kabutari؛ Amir Ali Shahbazfar

12.

آثار جاذب‌های مختلف بر عملکرد و فراسنجه‌های کبدی جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های ‏آلوده به آفلاتوکسین

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 329-339
مولود پارسافر؛ مازیار محیطی اصلی؛ محسن فرزانه

13.

اثرات افزودن گوانیدینواستیک‌اسید به جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی

دوره 26، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 87-98
سید محمدعلی میرحسینی؛ سید ناصر موسوی؛ علی افسر

14.

اثرات پرتوتابی الکترون و اسید آلی برعملکرد تولید و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 67، شماره 3، مهر 1391، صفحه 223-233
شعبان رحیمی؛ سعید یخکشی؛ پروین شورنگ

15.

اثرات تزریق درون تخم‌مرغی منابع مختلف منگنز بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 527-534
مجید متقی طلب؛ مینو میرزاوند چگینی؛ سید حسین حسینی مقدم؛ مصطفی گلشکن

16.

اثرات تعادل الکترولیتی جیره و ترئونین قابل هضم بر مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده و قابلیت هضم جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش حرارتی

دوره 77، شماره 2، تیر 1401، صفحه 63-78
حسینعلی قاسمی

17.

اثرات سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد، پاسخ های ایمنی، ریخت شناسی روده و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 93-103
سید عبداله حسینی؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ هوشنگ لطف الهیان؛ مجید توکلی؛ هدی جواهری بارفروشی

18.

اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه چویر و افزودنی‌های خوراکی رایج بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمائی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 381-392
زهرا نوره؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی؛ حسینعلی قاسمی

19.

اثرات مکمل امولسیفایر و اینولین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و بیوشیمی خون در جوجه‌های گوشتی تغذیه‌شده با منابع مختلف چربی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 433-446
مظفر رحیم پور؛ کامران طاهرپور؛ حسینعلی قاسمی؛ حسن شیرزادی؛ فرهاد رستمی

20.

اثر استفاده از غلاف بادام ‌زمینی در جیره بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 811-820
الهام سرباز؛ بهمن نویدشاد؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق

21.

اثر افزودن خوراکی عصاره پوست انار و آنتی‏اکسیدان تجاری بر عملکرد، گوارشپذیری مواد غذایی، فلور میکروبی و تیترآنتی‏بادی جوجه‏های گوشتی

دوره 72، شماره 2، تیر 1396، صفحه 147-156
محمد رضا رضوانی؛ شهرام رحیمی

22.

اثر افزودن عصارۀ آبی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی و پاسخ‌های ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 141-149
ندا فرزانفر؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستائی علی‌مهر

23.

اثر اندازه ذرات‎ ‎ذرت و منابع مختلف فیبر نامحلول بر عملکرد و خصوصیات لاشه و دستگاه گوارش ‏جوجه‌های گوشتی

دوره 51، شماره 2، مرداد 1399، صفحه 151-161
سودابه مرادی؛ آرش مرادی؛ وحید عطابیگی؛ رضا عبداللهی

24.

اثر برخی از آنتی بیوتیکها بر عیار پادتنHI حاصل از واکسن نیوکاسل

دوره 54، شماره 3، خرداد 1378
دکتر بهرام شجاعدوست؛ دکتر محمد حسن بزرگمهری فرد؛ دکتر عبدالحمید حسنی طباطبائی

25.

اثر پودر کنگرفرنگی بر عملکرد و بروز عارضه آسیت در جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 55-68
علی نقی شکری؛ محمد اکبری قرائی؛ صیفعلی ورمقانی؛ کامران طاهر پور؛ علی خطیب جو؛ مهدی سلطانی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب