1.

Improvement in Vase Life of Cut Rose cv. “Dolce Vita” by Preharvest Foliar Application of Calcium Chloride and Salicylic Acid

دوره 2، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 55-66
Mehdi Abdolmaleki؛ Morteza Khosh-Khui؛ Saeid Eshghi؛ Asghar Ramezanian

2.

اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی‌های کیفی انگور طی دوره انبارداری

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 255-265
زهرا وصال طلب؛ منصور غلامی

3.

اثر پاشش هومیک اسید بر جذب عناصر، میزان پروتئین و خصوصیات پس از برداشت ژربرا رقم مالیبو

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
محسن کافی؛ مصباح بابالار؛ علی نیکبخت؛ حسن ابراهیم زاده؛ نعمت اله اعتمادی؛ سعید سماوات

4.

ارزیابی اثر سالیسیلیک اسید بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه سیب رقم ‘گلاب کهنز’

دوره 14، شماره 2، بهمن 1391، صفحه 71-82
مریم هادیان دلجو؛ حسن ساری خانی

5.

افزایش انبارمانی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم "بی‌دانۀ قرمز" با استفاده از اسانس آویشن

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 753-764
مریم دهستانی اردکانی؛ یونس مستوفی

6.

افزایش عمر انباری و حفظ کیفیت سیب گلاب با استفاده از پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا و اسانس ‏آویشن شیرازی

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 899-911
منا قاضی مقدم؛ یحیی سلاح ورزی؛ بهرام عابدی

7.

تأثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 81-91
قاسم سرتیپ؛ جعفر حاجی لو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب