1.

آینده‌پژوهی صنعت بسته‌بندی مواد غذایی در ایران با رویکرد سناریونگاری در افق 1404

دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 838-864
مینا کاظمیان؛ محسن شفیعی نیک آبادی؛ داود فیض

2.

بررسی کاربردهای سیستم های میکرورباتیک در حوزه صنایع غذایی، پاکسازی محیطی و کشاورزی

دوره 6، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 60-70
عمار صالحی

3.

بررسی وضعیت سیستم‌های اطلاعات بازاریابی شرکت‎های متوسط و بزرگ صنایع غذایی.

دوره 3، شماره 3، مهر 1390، صفحه 1-18
شهرام آزاد؛ کیومرث شریفی

4.

تبیین نقش میانجی عملکرد محصول در تأثیر چشم‌انداز و موضع‌یابی برند بر ارزش ویژۀ برند

دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 229-243
سیدنجم الدین موسوی

5.

شناسایی محورهای توسعه قابلیت متقاعد سازی در کارآفرینان کارکشته

دوره 10، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 675-694
فاطمه داداشی؛ قنبر محمدی الیاسی؛ مرتضی رضایی زاده

6.

شناسایی و تحلیل راهبرد های کارآفرینانه در صنایع غذایی منتخب

دوره 8، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 611-629
کیهان اسدی سی سخت؛ کامبیز طالبی؛ سید رسول حسینی

7.

طراحی مدل فرایندی کارآفرینی در صنایع غذائی ایران

دوره 9، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 219-237
حسین خنیفر؛ محمدحسین رحمتی؛ علی لاهوتیان

8.

مقایسۀ ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی میوۀ برخی نژادگان‌های ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica L.) گرگان

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 413-421
رخساره رحیم خانی؛ فریال وارسته؛ اسماعیل سیفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب