1.

اثر اسپرس به‌عنوان منبع تانن و نسبت علوفه به کنسانتره بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه، تولید و ترکیب شیرمیش‌های شیرده

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 429-443
بهروز یاراحمدی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی رضایی

2.

اثر افزودن ساکارز با و بدون و نمک کلسیمی روغن ماهی بر عملکرد، تخمیر شکمبه، قابلیت هضم مواد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر هلشتاین

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 537-547
محمد جواد خلیفه؛ محسن ساری؛ مهدی دهقان بنادکی

3.

اثر تفاله خشک سیب بر هضمپذیری، رفتار نشخوار، خصوصیات تخمیر میکروبی و برخی متابولیتهای خون گوسفند عربی

دوره 71، شماره 3، مهر 1395، صفحه 255-262
زهره طهماسبی بلداجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی

4.

تأثیر پودر میوه عناب بر فراسنجه‌های تخمیری، جمعیت پروتوزوآیی و تولید گاز متان به روش برون‌تنی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 113-122
محمد ابراهیم نوریان سرور؛ محمد مهدی معینی

5.

تأثیر جیره‌های حاوی دانه کتان و دانه سویا بر عملکرد میش‌های ماکوئی در دوره انتقال

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 237-247
میثم شرافت؛ یونس علی جو؛ بهزاد اسدنژاد

6.

تأثیر سه نوع برگ گیاه اکالیپتوس بر تخمیرشکمبه‌ای، جمعیت پروتوزوآیی و تولید گاز متان به روش برون‌تنی

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 363-374
محمد ابراهیم نوریان سرور؛ یوسف روزبهان

7.

تاثیر عصاره گل گاو زبان بر تخمیرشکمبه‌ای، جمعیت پروتوزوآیی و کاهش تولید گاز متان به روش برون‌تنی

دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 287-296
ابراهیم نوریان سرور؛ یوسف روزبهان

8.

مصرف خوراک، گوارش‌پذیری جیره، ابقای نیتروژن، سنتز پروتئین میکروبی و فراسنجه‌های خون و شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با ساقه ترخون

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 61-71
مهدیه مهدی زاده گوکی؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ محمدمهدی شریفی حسینی؛ امین خضری؛ زهره حاج علیزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب