1.

Changes in Acidity Parameters and Probiotic Survival of the Kefir using Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus paracasei Complementary Probiotics during Cold Preservation

دوره 16، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 89-98
Hamid Pourbaba؛ Amir Ali Anvar؛ Rezvan Pourahmad؛ Hamed Ahari

2.

اثر عوامل غیر ژنتیکی موثر بر زنده‌مانی بره های لری بختیاری از تولد تا سن یک سالگی با استفاده از مدل های خطی و غیر خطی

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 431-439
محمود وطن خواه

3.

استفاده از میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس (EFLM) برای ارزیابی فعالیت مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویسیا) و مقایسه آن با روشهای متداول

دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 467-474
سیدهادی پیغمبردوست؛ زهرا کسائی؛ محمدرضا دادپور؛ میر حسن موسوی؛ عارف اولادغفاری

4.

بررسی اثرات کاربرد زئولیت بر مراحل اولیه رشد گونه‌های مرتعی Cymbopogon Olivieri ، Medicago sativa و Medicago scutellata

دوره 70، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 333-344
سمیه دهداری؛ زهره خورسندی کوهانستانی؛ فاطمه شجاعی؛ روح انگیز کاظمی

5.

بررسی اثراصلاح خاک نهالستان بر رشد و زنده‌مانی نهال زربینvar. horizontalis) (Cupressus sempervirens در عرصه جنگل‌کاری

دوره 61، شماره 4، فروردین 1388
مسعود طبری؛ حمیدرضا سعیدی؛ محمدرضا پورمجیدیان؛ علی‌رضا علی‌عرب

6.

تأثیر عصاره الکلی گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) پرتو‌دیده بر زنده‌مانی باکتری لاکتی کازئی باسیلوس پاراکازئی M4PM99 و ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی ماست پروبیوتیکی

دوره 78، شماره 4، دی 1402، صفحه 247-258
پوریا قربان زاده؛ مهنوش پارسایی مهر؛ مرضیه حیدریه؛ اشکان جبلی جوان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب