1.

Application of Cold Plasma Technology in Quality Preservation of Fresh Fig Fruit (Siyah): A Feasibility Study

دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 165-173
Rouzbeh Abbaszadeh؛ Kosar Alimohammad؛ Romina Zarrabi Ekbatani

2.

Effect of Lactobacillus acidophilus on the physicochemical and sensory properties of Aloe vera

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 133-138
Maryam Bahrami؛ Seyed Ziaeddin Hosseini Mazhari؛ Zeinab Ebrahimzadeh Mousavi

3.

Extending Shelf Life of Mandarin Fruit Using Pomegranate Peel Extract

دوره 9، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 15-24
Vida Fozi؛ Mehdi Hosseinifarahi؛ Foroud Bagheri؛ Azam Amiri

4.

Production of functional fermented camel milk with Anti-Helicobacter pylori activity

دوره 4، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 153-159
Yasaman Sadat Mostafavi؛ Maryam Salami؛ Massoud Amanlou؛ Maryam Moslehishad؛ Saeed Mirdamadi؛ Sepideh Moradi Marnilo

5.

اثر انجماد در تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه و برخی شاخص های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی طی نگهداری در سردخانه

دوره 68، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 13-25
امین اوجی فرد؛ سید ولی حسینی؛ عباس زمانی

6.

اثر تأخیر در یخ گذاری بر شاخص های حسی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii (Nordmann, 1840

دوره 6، شماره 3، آذر 1397، صفحه 113-119
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ محسن یحیایی

7.

اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis)

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 403-422
مژده اسدی؛ محمود قاسم نژاد؛ جمالعلی الفتی؛ عادل بخشی پور

8.

اثر فرآوری پلاسمای سرد اتمسفری بر ویژگی‌های میکروبی و ارگانولپتیکی خرمای مضافتی

دوره 53، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 327-340
محمدصادق امیرمجاهدی؛ حسین مقصودی؛ محمد بلوردی؛ علیرضا گنجویی؛ مجید تراز

9.

ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ

دوره 60، شماره 5، اسفند 1387
مسعود رضائی؛ روح‌ا... جوادیان؛ محمدعلی سحری

10.

افزایش عمر انباری و حفظ کیفیت سیب گلاب با استفاده از پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا و اسانس ‏آویشن شیرازی

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 899-911
منا قاضی مقدم؛ یحیی سلاح ورزی؛ بهرام عابدی

11.

بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمان‌های مختلف پس از سیلو کردن

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 777-787
فروغ بدویی دلفارد؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ محمد مهدی شریفی حسینی

12.

تأثیر پودر سفیدة تخم مرغ در ویژگی‌های بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio)

دوره 66، شماره 3، آبان 1392، صفحه 283-296
حبیب‌الله حاجی‌دون؛ سید علی جعفرپور؛ مسعود رضایی

13.

تأثیر سطوح مختلف غذایی تفالة زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 133-144
مجیدرضا خوش خلق؛ حمید نویریان؛ مجید موسی پور شاجانی؛ محمد محمدی؛ سعید عزیزی

14.

تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسّی پنیر UF فتا

دوره 40، شماره 1، شهریور 1388
مصطفی کرمی؛ محمدرضا احسانی؛ محمدعلی ابراهیم زاده موسوی؛ کرامت اله رضایی؛ محمد صفری

15.

تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)

دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 551-565
درنوش جعفرپور؛ پریسا عطایی

16.

دسته‌بندی هوشمند هندوانه‌ی رقم چارلستون‌گرِی بر اساس میزان رسیدگی با استفاده از پردازش سیگنال‌های آکوستیک

دوره 49، شماره 3، آبان 1397، صفحه 379-394
امیر علی‌پسندی؛ اصغر محمودی؛ حسین بهفر

17.

طراحی سیستم فازی ارزیابی حسی برای برش‌های سیب خشک‌شده با پرتودهی مادون قرمز

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 77-89
حسن صباغی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

18.

گروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استان‌های ایران با استفاده از روش‌های کمومتریکس

دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 419-431
فروغ شواخی؛ پرویز مرادی؛ انوشه رحمانی

19.

مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی

دوره 67، شماره 2، تیر 1393، صفحه 191-205
سید علی جعفرپور؛ مهرنوش باقری مفیدی؛ علی معتمدزادگان

20.

ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 491-510
سید علی جعفرپور؛ مونا شکری؛ بهرام شهره



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب