تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,210 |
تعداد مقالات | 67,468 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,035,998 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 88,777,820 |
1. | Application of Cold Plasma Technology in Quality Preservation of Fresh Fig Fruit (Siyah): A Feasibility Study | |||
دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 165-173 | ||||
Rouzbeh Abbaszadeh؛ Kosar Alimohammad؛ Romina Zarrabi Ekbatani | ||||
2. | Effect of Lactobacillus acidophilus on the physicochemical and sensory properties of Aloe vera | |||
دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 133-138 | ||||
Maryam Bahrami؛ Seyed Ziaeddin Hosseini Mazhari؛ Zeinab Ebrahimzadeh Mousavi | ||||
3. | Extending Shelf Life of Mandarin Fruit Using Pomegranate Peel Extract | |||
دوره 9، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 15-24 | ||||
Vida Fozi؛ Mehdi Hosseinifarahi؛ Foroud Bagheri؛ Azam Amiri | ||||
4. | Production of functional fermented camel milk with Anti-Helicobacter pylori activity | |||
دوره 4، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 153-159 | ||||
Yasaman Sadat Mostafavi؛ Maryam Salami؛ Massoud Amanlou؛ Maryam Moslehishad؛ Saeed Mirdamadi؛ Sepideh Moradi Marnilo | ||||
5. | اثر انجماد در تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه و برخی شاخص های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی طی نگهداری در سردخانه | |||
دوره 68، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 13-25 | ||||
امین اوجی فرد؛ سید ولی حسینی؛ عباس زمانی | ||||
6. | اثر تأخیر در یخ گذاری بر شاخص های حسی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii (Nordmann, 1840 | |||
دوره 6، شماره 3، آذر 1397، صفحه 113-119 | ||||
پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ محسن یحیایی | ||||
7. | اثر زمان برداشت بر ویژگیهای کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیویفروت (Actinidia chinensis) | |||
دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 403-422 | ||||
مژده اسدی؛ محمود قاسم نژاد؛ جمالعلی الفتی؛ عادل بخشی پور | ||||
8. | اثر فرآوری پلاسمای سرد اتمسفری بر ویژگیهای میکروبی و ارگانولپتیکی خرمای مضافتی | |||
دوره 53، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 327-340 | ||||
محمدصادق امیرمجاهدی؛ حسین مقصودی؛ محمد بلوردی؛ علیرضا گنجویی؛ مجید تراز | ||||
9. | ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ | |||
دوره 60، شماره 5، اسفند 1387 | ||||
مسعود رضائی؛ روحا... جوادیان؛ محمدعلی سحری | ||||
10. | افزایش عمر انباری و حفظ کیفیت سیب گلاب با استفاده از پوشش خوراکی ژل آلوئهورا و اسانس آویشن شیرازی | |||
دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 899-911 | ||||
منا قاضی مقدم؛ یحیی سلاح ورزی؛ بهرام عابدی | ||||
11. | بررسی خصوصیات شیمیایی ترکیب سیلاژ تفاله لیموترش و سطوح مختلف خرمای ضایعاتی در زمانهای مختلف پس از سیلو کردن | |||
دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 777-787 | ||||
فروغ بدویی دلفارد؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ محمد مهدی شریفی حسینی | ||||
12. | تأثیر پودر سفیدة تخم مرغ در ویژگیهای بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio) | |||
دوره 66، شماره 3، آبان 1392، صفحه 283-296 | ||||
حبیبالله حاجیدون؛ سید علی جعفرپور؛ مسعود رضایی | ||||
13. | تأثیر سطوح مختلف غذایی تفالة زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزلآلای رنگینکمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) | |||
دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 133-144 | ||||
مجیدرضا خوش خلق؛ حمید نویریان؛ مجید موسی پور شاجانی؛ محمد محمدی؛ سعید عزیزی | ||||
14. | تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسّی پنیر UF فتا | |||
دوره 40، شماره 1، شهریور 1388 | ||||
مصطفی کرمی؛ محمدرضا احسانی؛ محمدعلی ابراهیم زاده موسوی؛ کرامت اله رضایی؛ محمد صفری | ||||
15. | تولید سوریمی از ماهی پیکو (Ilisha megaloptera) و بررسی تغییرات فیزیکو-شیمیایی، رئولوژیکی و کیفیت حسی آن تحت تاثیر افزودن صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) | |||
دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 551-565 | ||||
درنوش جعفرپور؛ پریسا عطایی | ||||
16. | دستهبندی هوشمند هندوانهی رقم چارلستونگرِی بر اساس میزان رسیدگی با استفاده از پردازش سیگنالهای آکوستیک | |||
دوره 49، شماره 3، آبان 1397، صفحه 379-394 | ||||
امیر علیپسندی؛ اصغر محمودی؛ حسین بهفر | ||||
17. | طراحی سیستم فازی ارزیابی حسی برای برشهای سیب خشکشده با پرتودهی مادون قرمز | |||
دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 77-89 | ||||
حسن صباغی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد | ||||
18. | گروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استانهای ایران با استفاده از روشهای کمومتریکس | |||
دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 419-431 | ||||
فروغ شواخی؛ پرویز مرادی؛ انوشه رحمانی | ||||
19. | مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخشدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیهشده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی | |||
دوره 67، شماره 2، تیر 1393، صفحه 191-205 | ||||
سید علی جعفرپور؛ مهرنوش باقری مفیدی؛ علی معتمدزادگان | ||||
20. | ویژگیهای شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) | |||
دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 491-510 | ||||
سید علی جعفرپور؛ مونا شکری؛ بهرام شهره | ||||
|